Katalógus

Habosító gép a talpbetét készítéséhez

21.06.2023 00:00

Habosító gép a talpbetét készítéséhez

Válasz a hirdetésre

A Sole készítésére szolgáló habosító gép egyfajta fizikai habosító berendezés, amely szuperkritikus folyadékhabosító technológiát használ, hogy szén-dioxidot vagy nitrogént injektáljon a habosító közegként a szuperkritikus habosító berendezésbe, így a gáz és az olvadt nyersanyag teljesen összekeveredik és diffundálódik, hogy egyfázisú kevert szolot képezzen, amely nagy mennyiségű szolt termel. A nyomásesés hatására a gáz elválik, és nagyszámú buborékmagot képez. Az ezt követő hűtési és formázási folyamat során a szol belsejében lévő buborékmag folyamatosan növekszik és kialakul, ezáltal mikrocellás habosított műanyag terméket kapunk. A szuperkritikus habosító berendezés fontos berendezés ennek a folyamatnak a megvalósításához. A STRENGTH Equipment professzionális szuperkritikus berendezés tervezőként és gyártóként szuperkritikus habosító berendezéseket tervezhet és gyárthat tömegtermeléshez és laboratóriumi alkalmazásokhoz, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A szuperkritikus habosító gép habosító anyaga lehet N2 vagy CO2, ez a habosító anyagigénytől függ.

A TAIAN STRENGTH fő habosító berendezései a lábbeli anyaghabosító berendezések, a lap habosító berendezések és az új anyag fizikai habosító berendezések egyéb high-tech területei. A fizikai habosító termékeket széles körben használják a repülőgépiparban, a repülésben, a nagysebességű vasútban, a lábbeli anyagában, a csomagolóanyagokban, a sporteszközökben, a gyermekjátszótérben, a környezetvédelmi dekorációban és más területeken, mivel környezetvédelme, szennyezésmentessége, vegyszermaradék és szaga nincs.

A habosító termékek előnyei
1. A fizikai habosító egységcellák vékonyabbak és könnyebbek.
2. A fizikai habosító termékek jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.
3. A fizikai habosító termékek költséghatékonyabbak, kevesebb anyagot és lebomló anyagot tartalmaznak.
4. A fizikai habosító termékek költséghatékonyabbak, kevesebb anyagot és lebomló anyagot tartalmaznak. 4környezetvédelem, nem szennyezés, NO VOC.

Habosítható anyag
Különböző polimer elasztomer anyagok, mint például EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon, stb.


Alkalmazás
A szuperkritikusan fizikailag habosított termékek széles körben lábbeli anyagok, csomagolóanyagok, gyermekjátékok, 5G kommunikáció, padlószőnyegek, gépjárművek, repülés, fitnesz berendezések, építőipari szigetelőanyagok, környezetvédelmi falmatricák.




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína