Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
A borsófehérje egy prémium minőségű fehérje, amelyet fejlett eljárásokkal, alacsony hőmérsékletű és alacsony nyomású technológiával izolálnak a borsóból. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen 18 aminosavat tartalmaz, és teljes értékű fehérje.
Fizikai és kémiai tulajdonságok:
A borsófehérje por habzóképessége és habstabilitása szorosan összefügg a pH-val, az ionerősséggel, a koncentrációval, a hőkezeléssel, a fehérje denaturálódásának mértékével és a fehérje típusával. Mindkettő növekszik a koncentráció növekedésével. Amikor a koncentráció eléri az 5%-ot, a habképző képessége az optimális; a habstabilitás a koncentráció növekedésével nő, ami különösen 60 perc után jelentős. A borsófehérjepor optimális habzóképessége és habstabilitása pH 6-nál van, míg mindkettő csökken pH-nál nagyobb vagy kisebb pH-nál; a legrosszabb habzóképesség pH 2-nél, míg a legrosszabb habstabilitás pH 10-nél következik be. A borsófehérje magasabb hőmérsékleten alacsonyabb, alacsonyabb hőmérsékleten pedig magasabb olajfelvételt mutat, mivel az olaj viszkozitása alacsonyabb hőmérsékleten nagyobb.
.
Kategória
Ajánlatok
Állam
Kína
Régió
Shanxi