Katalógus

MYZG Q38 kerekes rakodógép

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 kerekes rakodógép

Válasz a hirdetésre

Front End Loader gép minden mérettel, ingyenes pótalkatrészekkel

A Q38 a MYZG által önállóan kifejlesztett termék. Nagy teljesítményű Huadong motorral, kiváló minőségű osztott típusú kettős váltóval, négykerék-meghajtással, teljes hidraulikus kormányzással, erős teljesítményű, nagyobb hatékonyságú és erősebb környezeti alkalmazkodóképességgel van felszerelve.

a Q38 rakodógép egy csúcstechnológiás termék, amely elsősorban a laza anyagok be- és kirakodására szolgál. Az egész gép kompakt, rugalmas működésű, nagy munkahatékonyságú, alkalmasabb a szűk és kis területen való működésre, és széles körben használják olyan helyeken, mint a gazdaságok, a fakitermelés és a kommunális építkezések.

1. A Kína II. kibocsátási szabvány követelményeinek megfelelő motorral van felszerelve, erős teljesítmény, alacsony zajszint és megbízható teljesítmény.

2egyfokozatú, háromelemű hidraulikus nyomatékváltót és tengelyhez rögzített erőátviteli tokot használnak, nagy megbízhatósággal és kényelmes karbantartással; MYZG megerősített hajtótengelyt alakítottak ki, nagy csapágykapacitással, hosszú élettartammal és nagy megbízhatósággal.

3. Terhelésérzékelős, teljes hidraulikus kormányrendszert használnak, könnyű és gyors kormányzással és megbízható energiatakarékos tulajdonságokkal; pilótavezérlésű munkaeszköz hidraulikus rendszert használnak, nagy működési hatékonysággal, könnyű és könnyen kezelhető.

4elülső és hátsó megerősített kereteket alkalmaz, amelyek 200 000-szeres fáradásfokozó vizsgálaton estek át, erős teherbírással, ésszerű teljes gépi teherelosztással és jó stabilitással.

5. Új acélszerkezetű fülkét alkalmaznak, amely széles látóteret, nagyobb működési teret és jó tömítési teljesítményt biztosít; a légkondicionáló opcionálisan felszerelhető, ami jó kényelmet biztosít.

6. A gépet egy új, acélszerkezetű fülkével szerelik felaz elektromos rendszer csúcskategóriás és érett elektromos készülékelemet alkalmaz, ami stabil és megbízható.

7. A motorháztető nagy ajtóval van kialakítva, ami kényelmesebbé teszi a javítást és karbantartást.

8. A vödör kiálló típusú vágódeszkából készült. Az alsó súrlódásgátló lemez megvastagított, kis vágási ellenállással, nagy telítettségi együtthatóval és nagy megbízhatósággal.

A MYZG gépeket a világ minden tájára exportáljuk, körülbelül több mint 130 országba.Márkamotort használunk, a gép megfelelő alkatrészei könnyen beszerezhetők, és a motor számos márkára cserélhető, például Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar stb.

A MYZG tökéletes értékesítés utáni szolgáltatással rendelkezik, és egy év garanciát biztosít. az ár versenyképesebb, és a jó szolgáltatást jól fogadják az ügyfelek.
Minden Mingyu által gyártott gépnek számos szigorú vizsgálaton kell átesnie, és végül csak az összes teszt befejezése és minősítése után szállítható az ügyfeleknek.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
China

Helyszín
Mingyu Schwerindustrie