Katalógus

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

05.07.2023 01:00

Tengeri szelepek

Válasz a hirdetésre

https://www.haiyingvalve.com/marine-valves.html

Tengeri szelep

A tengeri szelep olyan eszköz, amelyet a folyadék nyomásának, áramlásának és irányának szabályozására használnak egy csővezetékben, hogy megfeleljen a hajó környezeti feltételeinek. A szelep egy folyadékcsővezeték vezérlőberendezése. Alapvető funkciója a közeg áramlásának bekötése vagy elzárása, a közeg áramlási irányának megváltoztatása, valamint a közeg nyomásának és áramlásának beállítása a csővezeték normál működésének biztosítása érdekében.

Elvben:

A szelepszár nyomásának megfelelően a szeleptányér tömítőfelülete és a szelephely tömítőfelülete szorosan illeszkedik egymáshoz, hogy megakadályozza a közeg áramlását.



Előny:

A tengeri szelepeket kifejezetten tengeri környezetben való használatra tervezték, és számos előnyt kínálnak más szeleptípusokkal szemben. Íme a tengeri szelepek néhány fő előnye:



Korrózióálló: A tengeri szelepek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nagymértékben ellenállnak a sós víz és más zord tengeri környezet okozta korróziónak.



Megbízható működés: A tengeri szelepeket úgy tervezték, hogy igényes tengeri körülmények között is megbízhatóan működjenek, így biztosítva, hogy a kritikus rendszerek mindig megfelelően működjenek.



Nagy tartósság: A tengeri szelepeket úgy tervezték, hogy tartósak legyenek és ellenálljanak a zord tengeri környezetnek, ami azt jelenti, hogy hosszabb élettartamúak, mint más típusú szelepek.



Könnyű karbantartás: A tengeri szelepeket egyszerű kialakítással és könnyen hozzáférhető alkatrészekkel könnyű karbantartásra tervezték.



Biztonság: A tengeri szelepek tervezésénél a biztonságot tartották szem előtt, és sok szelep rendelkezik olyan funkciókkal, mint például a vészlezárási képesség a balesetek megelőzése érdekében.



Széleskörű alkalmazások: A hajózási szelepek számos alkalmazásban használhatók, beleértve a ballasztrendszereket, hűtőrendszereket, üzemanyagrendszereket és még sok mást.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Qingdao