Katalógus

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Tengeri szelep

Válasz a hirdetésre

Tengeri szelepek beszállítója Indonéziában

A kínai Qingdaóban található Haiying a tengeri szelepek szakosodott beszállítója. Korea legjobb tengeri szelepeként a Haiying a világpiacra hozta szakértelmét és tapasztalatát, hírnevet szerezve a kiválóságról és a megbízható ügyfélszolgálatról.

A megbízható, minőségi termékek és a legjobb szolgáltatás állandó üzleti célkitűzéseink, és a Najin's Inc. mindig készen áll arra, hogy reagáljon ügyfeleink bármilyen kérésére.

A Haiying a tengeri szelepek elismert piacvezetőjéről a csövekre és szerelvényekre is kiterjesztette képességeit. A gyorsan növekvő cső- és szerelvényüzletág a Najin Inc. büszkeségének forrása. Továbbra is arra fogunk törekedni, hogy teljes körű szolgáltatásainkkal kielégítsük ügyfeleink igényeit, és hosszú távú üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki.



A következő iparágak kiszolgálása

Sörgyárak

Olaj

Papíripari és papír

Bányászat

Élelmiszer és italgyártás

Energia

Vízkezelő üzemek

Acél



A Haiying szakértelme és a tengeri szelepek, tengeri szelepek és kiegészítő termékek széles körű készlete ideális partnerré tesz minket a tengeri, hajózási és offshore igényeihez. A típusjóváhagyásos tengeri szelepek mellett olyan szelepeket is kínálunk, amelyek nyomáspróbára alkalmasak és a minősítő társaságok által tanúsítottak



8. Dupla excentrikus pillangószelep


Dupla excentrikus pillangószelep

A dupla excentrikus pillangószelep egy olyan szeleptípus, amelyet a folyadék áramlásának szabályozására használnak egy csővezetékben. Egy kör alakú tárcsából áll, amelynek közepén egy tengely fut keresztül. A tárcsa a csővezetékre merőlegesen helyezkedik el, és a tengely körül forog, hogy szabályozza a folyadék áramlását.



E szelep kettős excentrikus kialakítása azt jelenti, hogy a tárcsa a csővezeték középvonalától eltolva helyezkedik el, és a tengely is eltolva van a tárcsa középvonalától. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a tárcsa az üléshez való súrlódás nélkül távolodjon el az üléstől, ami csökkenti a szelep kopását és javítja a tömítési képességeit.



A kettős excentrikus pillangószelepeket általában olyan alkalmazásokban használják, ahol szoros elzárásra van szükség, például az olaj- és gáziparban, a vízkezelésben és az energiatermelésben. Használják továbbá HVAC-rendszerekben és más olyan alkalmazásokban, ahol pontos áramlásszabályozásra van szükség.

Hol használják a dupla excentrikus pillangószelepet?



A dupla excentrikus pillangószelepet általában különböző iparágakban használják, például a vegyiparban, az olaj- és gáziparban, a vízkezelésben és a HVAC-rendszerekben. Általában folyadékok vagy gázok áramlásának szabályozására használják csővezetékekben. A dupla excentrikus kialakítás lehetővé teszi az áramlás pontosabb szabályozását más típusú pillangószelepekhez képest, így népszerű választás a pontos áramlásszabályozást igénylő alkalmazásokban. A szelep konstrukciója miatt olyan alkalmazásokhoz is jól alkalmazható, ahol szoros elzárásra van szükség, mivel a kialakítás minimalizálja a szelep tömítőelemeinek kopását.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Qingdao