Katalógus

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Tengeri bronz szelepek

Válasz a hirdetésre

Tengeri öntött bronzszelepek

A tengeri bronzszelepek egy olyan szeleptípus, amelyet kifejezetten hajókon és más tengeri hajókon való használatra terveztek. A réz és ón kombinációjából készült Marine Bronze szelepek kiváló korrózióállóságot, széles hőmérsékleti tartományt, valamint nagy szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Ezáltal ideálisak számos hajózási alkalmazásban, például üzemanyag- és vízrendszerekben, külső motorokban, hűtőrendszerekben stb. használhatóak.

Számos más szeleptípustól eltérően a Marine Bronze szelepek lapos felületű kialakítással rendelkeznek, ami csökkenti a szivárgás esélyét. Általában tartalmaznak egy O-gyűrűt a további tömítés érdekében, szélsőséges környezetben pedig hőkezelt teflon testtömítést is használhatnak a további stabilitás és a korrózió elleni védelem érdekében. Mivel azonban a bronzszelepek nem homorú vagy domború, hanem sík felületűek, ezért nem használhatók hatékonyan nagynyomású alkalmazásokban.


A beépítés szempontjából a tengeri bronzszelepek viszonylag egyszerűek. A legtöbb szelepet egyenes vonalban helyezik el, és menetes csavarokkal és anyákkal tartják a helyén. Ezenkívül a legtöbb szelep előre összeszerelve érkezik, ami egyszerű telepítési folyamatot biztosít. A hagyományos szelepekhez hasonlóan a Marine Bronze szelepek is kézi működtetésűek, tehát kézzel nyithatók és zárhatók.


A Marine Bronze szelepek használatával kapcsolatos egyik legnagyobb előny a költségmegtakarítás. Mivel ezeket a szelepeket a korrózióállóságot szem előtt tartva tervezték, általában hosszabb élettartamúak, mint más szelepek, ami csökkenti a cseréjük gyakoriságát. Ezenkívül a tengeri bronzszelepek hőmérsékleti értékeit gyakran az adott körülményekhez lehet igazítani, ami költséghatékonyabb megoldást eredményez, mint egy hagyományos szelep.




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Qingdao