Katalógus

Leveses tál, Egyedi nyomtatott papírtálak

26.06.2023 00:00

Leveses tál, Egyedi nyomtatott papírtálak

Válasz a hirdetésre

Az egyedi nyomtatású papírtálak NoTree cukornádpapírból vagy FSC minősítésű papírból készülnek. Emellett PLA-val, komposztálható, növényi alapú bioműanyaggal vannak kibélelve. Ezek a papír levesestálak tökéletesek a hideg fagylaltoktól a forró levesekig mindenféle tálalásra. Növelje márkája ismertségét ezekkel az egyedi nyomtatású elviteles tálkákkal. Tekintse meg papírtálkáinkat és komposztálható kanalainkat is!

- Egyedi nyomtatás a 2-32 unciás tálkákon érhető el

- Környezetbarát festékkel nyomtatva cukornádpapírra vagy FSC minősítésű papírra

- Minimális rendelés 100 doboz (50 doboz 8 unciás).)

- Legfeljebb 6 színben nyomtatva

- A szállítási idő 18-21 hét.


Válassza az Ecopakot a páratlan egyedi papír levesestál megoldásokért

Az Ecopak az Ön megbízható partnere minden egyedi papír levesestál igénye esetén. A minőség, a fenntarthatóság és a vevői elégedettség iránti elkötelezettségünkkel biztosítjuk, hogy olyan kiváló minőségű termékeket kapjon, amelyek megfelelnek az Ön egyedi specifikációinak. Akár vendéglátóipari vállalkozás, akár nagykereskedő, kedvezményes áraink, testreszabási lehetőségeink és kivételes szolgáltatásaink ideális választássá tesznek minket az Ön csomagolási igényeihez.


Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy árajánlatot kérjen, megbeszélje testreszabási igényeit, vagy mintakészletet rendeljen. Engedje meg, hogy mi legyünk az Ön egyéni papír levesestálak szállítója. Emeljük fel együtt a márkáját, és gyakoroljunk pozitív hatást a környezetre!




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Jiangxi province