Katalógus

HPMC csemperagasztóhoz

27.06.2023 10:05

HPMC csemperagasztóhoz

Válasz a hirdetésre

A csemperagasztó HPMC más adalékanyagokat, például cementet, homokot és mészkövet tartalmaz, amelyek növelhetik a csemperagasztó tapadását. A csemperagasztó egy új, modern dekoratív anyag, amelyet csempék, homlokzati csempék, padlólapok és egyéb dekoratív anyagok ragasztására használnak. Sokféle adalékanyag van a csemperagasztóban, de általában cellulóz-éter adalékanyagokat adnak a csemperagasztóhoz a vízvisszatartás, a sűrítő hatás és a nyitott idő javítása érdekében.

Az építőipari minőségű hidroxipropil-metil-cellulózt széles körben használják az építőipari minőségben. Például csemperagasztó, csemperagasztó habarcs.


Előny

A HPMC-cellulóz számos tulajdonsággal rendelkezik, mint például sűrítés, vízvisszatartás, diszpergálás, emulgeálás, filmképzés, tapadás, gélesedés és adszorpció. A HPMC jó hatással van a csemperagasztóban, javítható a csúszásgátlás, a vízvisszatartás, a nyitási idő, a viszkozitás és a csemperagasztás szilárdsága. A magas víztartalom miatt a hidroxipropil-metil-cellulózt nem kell előzetesen átitatni vagy nedvesíteni a csempékkel és az aljzatokkal, ami jelentősen javíthatja a ragasztási szilárdságot. Az iszap hosszabb idő alatt építhető fel, és az építés kényelmes és egyenletes. Finom és jó csúszásgátló teljesítményt nyújt. A HPMC sűrítő, kötő, diszpergáló, emulgeáló, PH-érték stabilitás, film, szuszpenzió, adszorpció, gél, felületi aktivitás, fenntartja az olyan jellemzőket, mint a víz és a védő kolloid.


1. Növeli a vízvisszatartási jellemzőket és meghosszabbítja a munkaidőt.

2. Javítja a csemperagasztók kötési szilárdságát.

3. Javítja a fugázás rugalmasságát és deformálhatóságát.

4. javíthatja a csemperagasztók megereszkedési ellenállását.

5. Jó kötésszilárdság, vastag és vékony ragasztás esetén egyaránt, csökkentett zsugorodással, és a csempék nem repedeznek vagy esnek le a terhelés alatt.

6. A habarcs jobb alakíthatósággal és rugalmassággal rendelkezik, ami megkönnyíti az építést és hatékonyabbá teszi a munkát.


További információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Hebei

Helyszín
Xingtai