Katalógus

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd., Ltd

Válasz a hirdetésre

A kínai ECP-vállalkozóként az SL Tech arra összpontosít, hogy kínai fejlett szén-, petrolkémiai és földgáz-kémiai technológiát, beleértve a hidrogén-peroxid-technológiát, etil-acetát üzemet, butil-acetát üzemet, fix ágyas folyamatot, hidrogén-peroxid üzemet és MMA technológiát kínáljon a globális ügyfeleknek.

A Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) egy fiatal technológiai vállalat, amely EPC szerződéses szolgáltatás nyújtására és vegyi üzemek importjára és exportjára szakosodott, székhelye a kínai (Hubei) Pilot Free Trade Zone-ban és egy irodával Wuxiban. Emellett a Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. részvényese, amely 20 000 TPA metil-acetát termelési kapacitással rendelkezik, valamint a Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. részvényese. Elkötelezett a dízel kéntelenítése nem hidrogénezési eljárással.

Elkötelezettek vagyunk a kínai fejlett szén vegyipari, petrolkémiai és földgáz vegyipari technológiák külföldi ügyfeleknek történő biztosítására, beleértve a hidrogén-peroxid technológiát, etil-acetát üzemet, butil-acetát üzemet, fix ágyas eljárást, hidrogén-peroxid üzemet.

Eközben a kínai kémiai technológia egyre növekvő fejlődésével (néhányan még a világ vezető szintjét is elérik), és a csapatának a vegyi üzemek külkereskedelmében szerzett többéves tapasztalataira támaszkodva az SL Tech elkötelezett amellett, hogy a kínai fejlett szénvegyipari, petrolkémiai és földgázvegyipari technológiákat a külföldi ügyfelek számára is biztosítsa, beleértve a következőket: a szénhidrogén-, a petrolkémiai és a földgázvegyipari technológiákat. hidrogén-peroxid technológia, MMA technológia, Syngas to MEG technológia, PO technológia, PPC technológia, UHMWPE technológia, elektronikus minőségű oldószer technológia és így tovább.




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína