Katalógus

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

EMI vevő rendszer

Válasz a hirdetésre

Termék leírása

EMI-9KB:


EMI-vevő rendszer az EMI (elektromágneses interferencia) sugárzásvezetéses vagy vezetéses emissziós vizsgálatokhoz. Az EMI-9KB EMI-vevő teljes zárószerkezet és erős elektromos vezetőképességű anyag segítségével készül, amely nagy árnyékoló hatással rendelkezik. Az EMI tesztrendszer új technológiájának köszönhetően megoldotta a műszer ön-EMI problémáját. A vizsgálati eredmények a nemzetközi formátumú vizsgálati jelentésnek megfelelően készültek. Az EMI-tesztrendszer EMI-9KB teljes mértékben megfelel a CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 és EN55022 szabványoknak.

Rendszerkonfigurációk:
- Az EMI-9KC tesztrendszer tartalmazza: EMI-9KC EMI vevő beépített csillapító (9K-1GHz), LISN-A mesterséges hálózati táp (16A RS-232 kommunikációval), CDNE-M316 csatoló/leválasztó hálózat a kibocsátáshoz, 3db szigetelő transzformátor és kábelek.
- EMI-9KB tesztrendszer tartalmazza: EMI-9KB EMI vevő (9K-300MHz), LISN-A mesterséges hálózati táp (5A), CDNE-M316 csatoló/leválasztó hálózat az emisszióhoz, 3db szigetelő transzformátor, csillapító és kábelek.
- EMI-9KA tesztrendszer tartalmazza: EMI-9KA EMI-vevő (9K-30MHz), LISN-A mesterséges hálózati teljesítmény (5A), 3db szigetelő transzformátor, csillapító és kábelek.

Opcionális műszerek az EMI-9KC, EMI-9KB és EMI-9KA EMI-vevőkészülékekkel való működéshez:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Tiszta szinuszhullámú váltakozó áramforrás az EUT-hez
- LISUN SDR-2000B mágneses árnyékoló szekrény az EMI-vevő rendszerhez
- -lISUN VVLA-30M Három hurokantenna a 9k-30MHz-es sugárzás teszteléséhez
- LISUN AB-CLP abszorbeáló bilincs az otthoni alkalmazások és motoros eszközök teszteléséhez

Specifikáció:
- (EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Frekvenciastabilitás: 1×10^-6
- Frekvenciafelbontás: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Vizsgálati tűrés: ±2 dB
- Mérési és érzékelési módszer: PK, QP és AV
- Mérési tartomány 20dBμV és 140dBμV között
- Frekvencia pásztázási lépéshossz: 20Hz~2MHz
- Sweep sávszélesség: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- PC csatlakoztatása USB kábelen keresztül és a szoftver futtatható Win7, Win8 és Win10, Win11

Mi az EMI vevő?
Az elektromágneses interferencia (EMI-vevő) olyan elektronikus zaj, amely zavarja a kábeljeleket és csökkenti a jelintegritást. Az EMI-vevőt általában elektromágneses sugárzási források, például motorok és gépek generálják. Az EMI-vevőnek (elektromágneses interferencia) két típusa van: vezetett interferencia és sugárzott interferencia. A vezetett interferencia az egyik elektromos hálózaton lévő jeleknek egy vezető közegen keresztül egy másik elektromos hálózatba való kapcsolódására (interferenciájára) utal. A sugárzott interferencia arra utal, hogy a zavarforrás a jelét téren keresztül egy másik elektromos hálózatra csatolja (interferencia).

Hogyan kell vizsgálni az EMI-interferenciát?
Elektromágneses zavar, amely rontja az elektromos berendezés vagy elektronikus eszköz teljesítményét, rendellenesen működik vagy meghibásodik. Vezetett interferencia vizsgálatára és sugárzott interferencia vizsgálatára osztható. A LISUN EMI-9KB egy automatikus EMI-vevő rendszer az EMI (elektromágneses interferencia) sugárzásvezetéses vagy vezetett sugárzási teszteléshez. Mind a vezetett interferencia vizsgálatot, mind a sugárzott interferencia vizsgálatot el tudja végezni.

Mi a különbség az EMI és az EMS között?
Az EMC (elektromágneses kompatibilitás) szó szerint "elektromágneses kompatibilitást" jelent. EMI (elektromágneses interferencia) Az "elektromágneses interferencia" alatt támadási típus érthető. Az EMI-nek két típusa van, a vezetett interferencia és a sugárzott interferencia. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) szó szerint "elektromágneses érzékenységnek" fordítható, amit védekező típusként értelmezhetünk, ami az elektromágneses energia okozta teljesítménycsökkenés könnyűségét jelenti.

Megjegyezve: A legújabb CISPR15:2018 szabvány szerint a CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission) helyett a CDN-t kell használni. Az EMI-vevő rendszerrel működő CDNE-M316 egyenértékű a 30M-300mHz frekvenciájú elektromos világítóberendezések sugárzott elektromágneses zavarainak vizsgálatával


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
SHANGHAI

Helyszín
SHANGHAI