Katalógus

Széntisztító kendő

19.07.2023 00:00

Széntisztító kendő

Válasz a hirdetésre

Szénszálas mikroszálas kendők a Power Clean-től

A prémium minőségű szénszálas mikroszálas kendőinket úgy terveztük, hogy a legkeményebb háztartási szennyeződések esetén is maximális tisztítóerőt biztosítsanak. A karbon és mikroszálas anyagok egyedülálló keverékével ezek a kendők úgy vannak kialakítva, hogy felfogják a szennyeződéseket, törmeléket, kiömlött folyadékokat és koszt, így tökéletes választás a mindennapi takarítási feladatokhoz.

Karbon mikroszálas kendőink egyik kiemelkedő tulajdonsága a kivételes tartósságuk és hosszú élettartamuk. A tartós használatra készült kendőink több százszor moshatók és újrafelhasználhatók, így környezetbarát és költséghatékony választás bármely háztartás számára. Ráadásul a kendőink nagykereskedelemben is megvásárolhatók, így kiváló választás vállalkozások és kereskedelmi takarítószolgálatok számára.


Az iparágban egyedülálló 350 g/m2-es súlyával a mi szénmikroszálas kendőink a legvastagabbak és legelnyelőbbek a piacon. Méretük 16 "x16", így tökéletes méretűek a tisztítási feladatok széles skálájához, a pultok és készülékek letörlésétől kezdve a krómozott berendezési tárgyak és mosogatók portalanításáig és polírozásáig. A kiváló tisztítóerővel és a baktériumok akár 99%-ának visszatartására való képességükkel ezek a kendők minden otthon vagy üzlet számára kötelező darabok.

A Power Clean-nél hiszünk abban, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk ügyfeleinknek megfizethető áron. Karbon mikroszálas kendőink versenyképes árúak, és kivételes teljesítményükhöz képest kivételes értéket kínálnak. Tehát akár megbízható tisztítási megoldást keres otthonába, akár egy kereskedelmi takarítószolgálatnak van szüksége kiváló termékre, a mi karbon mikroszálas kendőink tökéletes választásnak bizonyulnak.

.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
jiangsu

Helyszín
suzhou