Katalógus

A MIE szórás elvén alapuló katalizátorok

12.04.2024 16:05

A MIE szórás elvén alapuló katalizátorok

Válasz a hirdetésre

Adalékanyagok lézeres részecskeméret-eloszlása Winner 2005

Termék leírása

Winner2005A/B intelligens, teljesen automatikus lézer diffrakciós részecskeméret-elemző MIE szóráselmélettel a részecskeméret-eloszlás pontos vizsgálatára 0,01/0,1μm-től 1000μm-ig. Elfogadja a kettős lézersugarat és a beépített mintaelőkészítő rendszert, intelligens működést, nagyon egyszerűen használható a mérnök számára, pontos és megbízható adatokat kínál, beépített oldalsó széles szögű detektor, hogy biztosítsa a 0,01 mikronos részecskék szórásszögét.

Fő jellemzők

(1) Fényútvonal: A mérési tartomány 0,01μm-1000μm között bővült.

(2) Intelligens, teljesen automatikus üzemmódban megvalósítani egy kulcsos teszt, automatikusan vízellátás, ultrahangos diszperzió, keringtetni és leereszteni a vizet, így nem csak csökkentheti a munkaterhelést, hanem jobb megismételhetőséget is kaphat az emberi tényezők hibáinak eltávolítása után.

(3) Automatikus optikai útvonal igazítási rendszer,
A négy hibrid léptetőmotor pontossága az optikai alkatrészek automatikus rendszerében, a mikro pontosság 0.01μm, a fényút műszere mindig a legjobb, hogy kiküszöbölje a fényút manuálisan, valamint a bajok és nehézségek kiküszöbölését, de fokozza a vizsgálati eredmények pontosságát és stabilitását is.
(4) Teljes beépített minta diszperziós rendszer,
Automatikus nedves diszperziós rendszer, SOP megvalósítja az egykulcsos működést.
beállított mechanikus keverés, ultrahangos diszperzió és keringési útvonal egyben, biztosítja a részecskék egyenletes diszperzióját és eloszlását, elkerül számos rossz jelenséget, például a részecskék egyenetlen eloszlását, a nagy részecskék lerakódását a hosszú külső diszpergáló rendszercső miatt, garantálja a vizsgálati eredmény reprezentativitását.

(5) Elemző szoftver: a korlátlan szabad illesztési szabadalmi technológia elfogadása révén a részecskeelemzést nem korlátozza semmilyen funkció, valóban tükrözi a részecskeméret-eloszlást.

(6) Nagy érzékenységű fotódetektorok, amelyek összegyűjtik az összes részecske szórójelet, biztosítják a jó pontosságot.

(7)Kimeneti paraméterek: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, bármilyen érték beállítása, S/V, D[3,2],D[4,3] )

Minőségbiztosítás

1. Szigorúan megfelel az ISO9001-2000 minőségirányítási rendszernek.2. Szigorú ellenőrzés az anyagok beszerzésétől, a folyamatellenőrzéstől a végső részecskeméret-eloszlási vizsgálatig.

3. QC részleg a minőségellenőrzési előírások végrehajtására.
4. Csak minősített alkatrészek kerülnek összeszerelésre, és a teljes lézeres részecskeméret-elemzőt teljes mértékben ellenőrizni kell az értékesítés előtt.
5.A lézeres részecskeméret-elemzőt a szállítás előtt feldolgozzák, megakadályozva a rázkódási tesztet.

értékesítés utáni szolgáltatás
1. Működési demo video CD-t kínálnak. 2. Ingyenes képzési szolgáltatást kínálnak.
3. A minőségbiztosítási dátum a fizetés befejezése után 1 év, a technológiai támogatást élethosszig biztosítjuk. És utána, ha javítási tartozékokat biztosítunk, összegyűjtjük a költségeket.
4. Karbantartás a nem megfelelő kezelés okozta készülékhiba esetén (a megfelelő költséget beszedjük).
5. Az alkatrészeket kedvező áron és tartós karbantartással kínáljuk.

Csomagolás és szállítás

A győztes részecskevizsgáló berendezés fadobozos csomagolásban van.

A gépet DHL, FeDex, China express, tengeri és légi úton szállítjuk.

GYIK

vásárlás lézeres részecskeméret-elemző szükség van tudni pontok:

(1) Milyen anyagokat kell tesztelni?
Ha szuszpenzió / emulzió, akkor folyékony diszperziós részecskeméret-elemzőt kell választani, és néhány anyag vízzel is reagál, ezért folyékony diszperziós részecskeméret-elemzőre is szükség van. Általában a cement, a fémporok és a farmáciai anyagok száraz diszperziós modell részecskeméret-elemzőt igényelnek.


(2) Milyen mérettartományban kell tesztelni?
Mostanra a MIE szórás alapján a lézeres részecskeméret-elemző készülék a részecsketartományt 0,01um-2000um között tudja tesztelni.
Ha az anyagok tartománya nem olyan széles, például 10um-20um, kisebb tartományban a részecskeméret eloszlása választani közelebbi tartomány modell lesz precízebb, nem kell vásárolni nagy tartományú modellt.


(3) Mi a diszperziós közeg?
Folyékony modell esetén annak érdekében, hogy a minta jól diszpergáljon és circualte a lézer részecskeméret-elemzőben, általában vizet, alocholt vagy szerves oldószert kell használnunk diszperziós közegként.A száraz diszperziós modell esetén csak sűrített levegőt használjunk diszperziós közegként.A jelenlegi piacon a száraz lézer részecskeméret-elemző költsége magasabb, mint a folyékony diszperziós modellek, így ha jól tesztelhető, a folyékony modell jobb.

További kérdések, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, felajánljuk Önnek a legjobb megfelelő lézer részecskeméret-elemzőt az Ön számára!

Modellszám Winner 2005A Winner 2005B
Átfutási idő:
Mennyiség (készletek) 1 - 2 > 2
Átfutási idő (nap) 5 Tárgyalandó
Testreszabás:
Egyedi logó (min. rendelés 1 készlet)
Egyedi csomagolás (min. order 1 set)

Purchase details
Protection with

Shipping:

Contact supplier
to negotiate shipping details

Payments:
--- Részletek megtekintése

Visszatérítés és visszatérítés

Nem teljesített, hiányzó vagy egyéb termékproblémák esetén Részletek megtekintése

Átfutási idő:
Mennyiség(készletek) 1 - 2 >2
Átfutási idő (nap) 5 Tárgyalandó


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Helyszín
济南市

További információk