Katalógus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Lézeres részecskeméret-elemző porvizsgálathoz

Válasz a hirdetésre

Győztes 3003 Standard

Termék leírása

A Winner3003 egy univerzális száraz diszperziós lézeres részecskeméret-elemző készülék, amely a MIE szórás elvét alkalmazza, a tudományos szerkezet kialakításával és egy új generációs diszperziós eszközzel, a diszperziós hatás jobb, mint a hasonló eszközök.
A MIE szóráselméletet elméleti alapként használva, a Fourier-transzformációs optikai útvonal konvergálása, valamint a nagy stabilitás és a He-Ne lézer nagy érzékenységű fotodetektorok gyűrűje biztosítja a vizsgálati eredmények megismételhetőségét és pontosságát.
Ez a termék levegőt használ diszpergáló közegként, a turbulens diszperziós elv használata, a nagy pontosságú adagolóberendezés és a szabadalmi porinjektáló szivattyúk, a No-Oil csendes levegőforrás, biztosítja, hogy a minta alaposan diszpergálódjon. Bármilyen poranyagra alkalmazható, különösen jó anyagok esetében, amelyek kémiai reakciót lépnek fel vízben, vagy alakváltozás a folyadékban. Ugyanolyan pontossággal és megismételhetőséggel rendelkezik, mint a nedves módszer.

Részletek Képek


A Winner3003 egy univerzális száraz diszperziós lézeres részecskeméret-elemző készülék, amely a MIE szórás elvét alkalmazza, a tudományos szerkezeti kialakítás és a diszperziós eszköz új generációjának felhasználásával, a diszperziós hatás jobb, mint a hasonló eszközök. A MIE szóráselméletet elméleti alapként használva, a Fourier-transzformációs optikai útvonal konvergálása, valamint a nagy stabilitás és a He-Ne lézer nagy érzékenységű fotodetektorgyűrű biztosítja a vizsgálati eredmények megismételhetőségét és pontosságát. Ez a termék a levegőt használja diszpergáló közegként, a turbulens diszperziós elv alkalmazása, a nagy pontosságú adagolóberendezéssel és a Patent porinjektáló szivattyúkkal, a No-Oil csendes levegőforrással biztosítja, hogy a minta alaposan diszpergálódjon. Bármilyen poranyagra alkalmazható, különösen jó anyagok esetében, amelyek kémiai reakciót lépnek fel vízben, vagy alakváltozás a folyadékban. Ugyanolyan pontossággal és megismételhetőséggel rendelkezik, mint a nedves módszer.

Főbb jellemzők:


(1) Az optikai útvonal és az érzékelőrendszer egyedülálló szabadalmi technológiája, jelentősen javítja a vizsgálati felbontást. A Fourier-transzformációs optikai útvonal szabadalmi technológiájának konvergálása leküzdi a szórásszögre vonatkozó lencseapertúra-korlátozást, kiterjeszti a vizsgálati tartományt korlátozott térben, és több másodlagos integrált fotodetektort ad hozzá, amelyek hatékonyan összegyűjthetik a szórt fényt a megfelelő vizsgálati tartományban minden szögből, biztosítják a vizsgálati pontosságot és megbízhatóságot a teljes tartományon belül.

(2) Tudományos és automatikus száraz diszpergáló rendszer A turbulens diszpergálás szabadalmaztatott technológiája és a normál ütésnyíró hatás elegendő diszpergálást tesz lehetővé a részecskék számára, a diszpergáló magrész kopó kerámiát használva nemcsak a diszpergáló rendszer élettartamát javítja, hanem pontosabb és stabilabb vizsgálati eredményt biztosít.

(3) Az intelligens működési rendszer megvalósítja az egyik kulcsfontosságú tesztet Csak a mintát kell beilleszteni, a porgyűjtés, a levegőellátás, az adagolás és mások mind automatikusak. Ez csak csökkenti a munkaterhelést, de kiküszöböli az emberi tényezők által okozott hibákat, tovább javítja a vizsgálati pontosságot és a vizsgálati eredmények hitelességét.

(4) Szoftvertámogatás Az egyedülálló, korlátlan szabad illesztési technológia lehetővé teszi, hogy a részecskeelemzést ne korlátozzák semmilyen funkció, valóban tükrözze a részecskék eloszlását, biztosítsa a vizsgálati eredmény pontosságát.

Lézeres részecskeméret-elemző alkalmazási területe

Winner3003 száraz lézeres részecskeméret-elemző, amelyet cement, kerámia, gyógyszerek, színezékek, pigmentek, töltőanyagok, vegyi termékek, katalizátorok, szénpor, adalékanyagok, peszticidek, robbanóanyagok, grafit, fotóanyagok, üzemanyag, fém és nem fém por, karbonizált kalcium, kaolin és más poripar, különösen olyan anyagok esetében, amelyek kémiai reakcióban fordulnak elő, az alakváltozás és a veszteség a folyadékban, például gyógynövények, mágneses anyagok és viszonylag széles eloszlású és nagyobb részecskék porok, több egyedi alkalmazhatóság és gyakorlatiasság.

Specifikáció

1. Szigorúan megfelel az ISO9001-2000 minőségirányítási rendszernek,

2. Szigorú ellenőrzés az anyagok beszerzésétől, a folyamatellenőrzéstől a végső részecskeméret-eloszlási vizsgálatig,
3. QC részleg a minőségellenőrzési előírások végrehajtására,
4. Csak minősített alkatrészeket szerelnek össze, és a teljes lézeres részecskeméret-elemzőt teljes mértékben ellenőrizni kell az értékesítés előtt.
5, A lézeres részecskeméret-elemzőt a szállítás előtt feldolgozzák a -rázkódási tesztet megakadályozva.

Értékesítés utáni szolgáltatás

1. 1. Ha az ügyfélnek szüksége van rá, elküldjük technikusunkat a lézer részecskeméret-elemző készülék telepítésére. ( Működési demo video CD-t is felajánlunk.) 2. Ingyenes képzési szolgáltatást kínálunk.
3. A minőségbiztosítási dátum 1 év a fizetés befejezése óta, technológiai támogatás minden életben. És utána, ha javítási tartozékokat biztosítunk, akkor a költségeket összegyűjtjük.
4. Karbantartás a nem megfelelő kezelés okozta készülékhiba esetén (a megfelelő költséget beszedjük).
5. Az alkatrészeket kedvező áron és tartós karbantartással kínáljuk.



gYIK


Vásárlás lézer részecskeméret-elemző kell tudni pontok:

(1) Milyen anyagokat kell tesztelni?
Ha szuszpenzió / emulzió, kell választani folyékony diszperziós részecskeméret-elemző, és néhány anyag is reagált vízzel, így kell folyékony diszperziós részecskeméret-elemző is. Általában a cement, a fémporok és a faramcy anyagok száraz diszperziós modell részecskeméret-analizátorra van szükség.

(2) Milyen mérettartományt kell vizsgálni?
Mostanra a MIE szórás alapján a lézeres részecskeméret-analizátor 0,01um-2000um tartományban vizsgálhatja a részecskéket.
Ha az anyagok tartománya nem olyan széles, például 10um-20um, a kisebb tartományú részecskeméret-eloszlás választása közelebbi tartományú modell lesz pontosabb, nem kell nagy tartományú modellt vásárolni.


(3) Mi a diszperziós közeg?
A folyékony modell esetében, annak érdekében, hogy a minta jól diszpergáljon és circualte a lézer részecskeméret-elemzőben, általában vizet, alocholt vagy szerves oldószert kell használnunk diszperziós közegként.A száraz diszperziós modell esetében csak sűrített levegőt használjunk diszperziós közegként.A jelenlegi piacon a száraz lézer részecskeméret-elemző költsége magasabb, mint a folyékony diszperziós modellek, így ha jól tesztelhető, a folyékony modell jobb.


További kérdések, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, a legjobb megfelelő lézer részecskeméret-elemzőt kínáljuk Önnek!


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
山东省

Helyszín
济南市

További információk