Katalógus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Kis asztali permetező lézer diffrakciós részecskeméret-elemző laboratóriumi berendezésekhez

Válasz a hirdetésre

A 13320 Winner 319 nemzetközi szabvány

Termékleírás

A Winner 319 egy speciálisan tervezett és kifejlesztett asztali készülék a részecskeméret elemzésére, cseppméret vizsgálatára szolgáló szórólézerrel. A készülék a Fraunhofer-diffrakciós elvet és a nagy teljesítményű lézer párhuzamos optikai útját használja ki, ami megfelel a cseppvizsgálat követelményeinek. A vizsgálati tartomány az ügyfél igényei szerint testre szabható.

Főbb jellemzők

1、Egyedülálló szabadalmaztatott technológia
A reprezentatív párhuzamos optikai vizsgálati technológia és a spektrális erősítési technológia lehetővé teszi a nagy hatótávolság kiterjesztését korlátozott helyen. Továbbá több további integrált fotodetektorral egészül ki, amelyek hatékonyan képesek összegyűjteni az ellenőrzési területen belül minden szögből érkező szórt fényt, így az ellenőrzés pontossága és megbízhatósága a teljes tartományban biztosított.

2、Egyedi légáramlás-védelmi eszköz
A légáramlás-védelmi eszközzel a lencse hatékonyan védhető, és elkerülhető a lencse szennyeződése folyadékcseppekkel az ellenőrzési folyamat során.

3、Elosztott szerkezet
Az osztott szerkezet és az állítható vizsgálati tartomány minden körülmények között megfelel a permetvizsgálat követelményeinek, érintésmentes méréssel, zavarmentességgel és egyéb jellemzőkkel. 4、Stabil automatikus optikai igazítórendszer, amely kiküszöböli a ködképződés okozta beállításokat.

Nehézségek
A fényút mozog, és a fényút igazítórendszer egy gombnyomással korrigálható.

5、A méreteloszlás többféle modellje
Szabadon választható a standard modell, az RR-eloszlás és a lognormális eloszlás.
A térfogateloszlás és a számeloszlás szabadon konvertálható.


Alkalmazások

A Winner319 alkalmazható tűzoltáshoz, erdőirtáshoz, peszticidek permetezésének vizsgálatához, gyógyszerporlasztó csepptesztjéhez, repülőgépmotorokhoz, permetező granuláláshoz, fúvókakutatáshoz, bármilyen aeroszolhoz stb.

Célunk, hogy szuper minőségű és versenyképes árú lézeres részecskeméret-elemzőt biztosítsunk az ügyfelek számára a világ minden tájáról!
Több mint 10 első részecskeméret-elemző technológiával rendelkezünk Kínában!

Minőségbiztosítás

1. Szigorúan kövesse az ISO9001-2000 minőségirányítási rendszert.2. Szigorú ellenőrzés a beszerzési anyagoktól, a folyamatellenőrzéstől a végső részecskeméret-eloszlási tesztig.3qC részleg a minőségellenőrzési előírások végrehajtására.
4. Csak minősített alkatrészeket szerelnek össze, és a teljes lézeres részecskeméret-elemzőt teljes mértékben ellenőrizni kell az értékesítés előtt.
5.A lézeres részecskeméret-elemzőt a szállítás előtt feldolgozzák a rázási teszt megakadályozása érdekében.

Értékesítés utáni szolgáltatás

1.Működési demo video CD-t kínálunk.2. ingyenes képzési szolgáltatást nyújtunk.
3. A minőségbiztosítási dátum a fizetés befejezése után 1 év, a technológiai támogatást élethosszig biztosítjuk. És utána mi fogjuk gyűjteni a költségeket, ha javítási tartozékokat biztosítunk.
4. Karbantartás a nem megfelelő kezelés okozta készülékhiba esetén (a megfelelő költséget beszedjük).
5. Az alkatrészeket kedvező áron és tartós karbantartással biztosítjuk.

 

 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
山东省

Helyszín
济南市

További információk