Katalógus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Orvosi köd- és gázrészecskeméret-elemző készülék a kozmetikai és füstipar számára, Winner 311xp

Válasz a hirdetésre

Termékleírás: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

A Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer a kis méretű permetezőgépek cseppméret-eloszlásának vizsgálatára lett tervezve és kifejlesztve. Különösen alkalmas orvosi nebulizátorok, porlasztott gyógyszerek, különböző aeroszolok, spray-k és egyéb kis porlasztó készülékek vizsgálatára, és különösen megfelel a Nemzeti Gyógyszerkönyv követelményeinek az inhalációs aeroszolok, spray-k, porködök stb. részecskeméretének vizsgálatára.

Termék adatai

A Winner311XP asztali permetező lézeres részecskemérőt kifejezetten a kis permetező eszközök cseppméret-eloszlásának vizsgálatára tervezték és fejlesztették ki. Különösen alkalmas orvosi nebulizátorok, porlasztó gyógyszerek, különböző aeroszolok, spray-k és egyéb kis méretű permetező eszközök vizsgálatára, és különösen alkalmas a Nemzeti Gyógyszerkönyvnek az inhalációs aeroszolok, spray-k, porködök stb. részecskeméret-vizsgálatára vonatkozó követelményeihez.
Főbb jellemzők

(1) Egyedülálló szabadalmaztatott optikai útvonal-technológia A lézersugár szórás elvén alapuló készülék egysugarú párhuzamos optikai útvonalat, valamint kettős lencsét és kettős detektor-tömb technológiát használ a különböző szögekből érkező szórt fény nagyfokú összegyűjtésének biztosítására, ami kiterjeszti a mérési határt és javítja a készülék felbontását.

(2) Egyedülálló légáramlás-védelmi eszköz A légáramlás-védelmi rendszer hatékonyan védi a lencsét, elkerülve a lencse cseppek általi szennyeződését a vizsgálati folyamat során, és meghosszabbítva a készülék élettartamát.

(3) Permetezéssel kiváltott részecskeméret-vizsgálat, azonnali vizsgálat, azonnali adatok.

(4) Három szoftveres eloszlási mód van: szabad eloszlás, R-R eloszlás és logaritmikus eloszlás, amelyek megfelelnek a különböző iparágak részecskeméret-vizsgálati igényeinek.

(5) A korlátlan szabad beállítású szabadalmaztatott szoftveres elemzési technológia használata, a részecskeméret-eloszlás hű tükrözése.

(6) A termékellenőrzés rendkívül célzott: A pultos spray lézeres részecskemérőt kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a nemzeti gyógyszerkönyvben szereplő inhalációs aeroszolok, spray-k és por aeroszolok részecskeméretére vonatkozó követelményeknek. A vizsgálat során a Winner Particle Company számos szabadalmaztatott technológiáját integrálja, amely a legjobb választás a kis spray részecskeméret vizsgálatához.


1.1. Szigorúan megfelel az ISO9001-2000 minőségirányítási rendszernek, 2. Szigorúan ellenőrzi az anyagbeszerzéstől a folyamatellenőrzésen át a végső részecskeméret-eloszlás vizsgálatig.
3) A minőségellenőrzési osztály minőségellenőrzési előírásokat hajt végre.
4, Csak minősített alkatrészek szerelhetők össze, a lézeres részecskeméret-elemző összeszerelését teljes mértékben ellenőrizni kell az értékesítés előtt.
5、A lézeres részecskeméret-elemző a gyár elhagyása előtt rázkódásgátló tesztet végez.

|1 Set/Set (minimális rendelési mennyiség) Modell Winner311XP Elérhetőség: Mennyiség (Set) 1 - 2 > 2 Elérhetőség (napok) 5 tárgyalni Testreszabás: Testreszabott logó (minimális rendelési mennyiség 1 Set) Testreszabott csomagolás (minimális rendelési mennyiség 1 Set) Vásárlás részletei Szállítási garancia: Fizetési módok: --- Titkosítási biztonság áll rendelkezésre. Fizetési részletek megtekintése Visszatérítés és visszatérítés A termék átvételétől számított 30 napon belül jogosult a visszatérítésre. Részletek megtekintése További részletekért, beleértve az árképzést, a testreszabást és a szállítást, kérjük, lépjen kapcsolatba: Csomagolás Leírás A lézer részecskeszűrő egy rétegelt lemezdobozba van csomagolva. Port Qingdao/Hong Kong Elérhetőség 500 készlet/hónap.


Értékesítés utáni szolgáltatás


1.1 Ha az ügyfeleknek szükségük van rá, technikusokat küldünk a lézeres részecskeméret-elemző otthoni telepítésére (ugyanakkor működési bemutató videódiszkót biztosítunk). 2. ingyenes képzést biztosítunk.
(3) A minőségi garancia a kifizetést követően 1 év, és a műszaki támogatás élethosszig tart. Ezt követően a karbantartási alkatrészekért, ha azokat biztosítjuk, díjat számolunk fel.
4) Megjavítjuk a nem megfelelő működésből eredő készülékhibákat (térítés ellenében).
(5) Kedvező áron biztosítjuk az alkatrészeket, és hosszú távú karbantartást biztosítunk.
Gyakran ismételt kérdések

Amit a lézeres részecskeelemző készülék vásárlásakor figyelembe kell venni:

(1) Milyen anyagokat kell vizsgálni?
A szuszpenziókhoz/emulziókhoz folyadék-diszperzív részecskeelemző készüléket kell választani. Egyes anyagok vízzel is reagálnak, ezért folyadék-diszperzív részecskeelemző készülékre is szükség van. Általában száraz diszperziós részecskemérő készülékre van szükség cement, fémporok és fázisanyagok esetében.

(2) Mekkora a vizsgálandó részecskemérettartomány?
Jelenleg a lézeres részecskeméret-elemző készülékek a MIE-szórás alapján 0,01um-2000um közötti részecskemérettartományt képesek vizsgálni.
Ha az anyag részecskemérettartománya nem ilyen nagy, pl. 10um-20um, és a részecskeméret-eloszlási tartomány kicsi, pontosabb lesz egy szűkebb tartományú modellt választani, és nem szükséges nagy tartományú modellt vásárolni.


(3) Mi a diszpergáló közeg?
Folyékony modellek esetén általában víz, katekol vagy szerves oldószerek szükségesek diszpergáló közegként, hogy a minta jól diszpergálható és keringethető legyen a lézeres részecskeméret-elemző készülékben. A száraz diszpergálású modellek esetében diszpergálóközegként csak sűrített levegőre van szükség. A jelenlegi piacon a száraz lézeres részecskeméret-elemző készülékek többe kerülnek, mint a folyékony diszperziós modellek, ezért a folyékony modellek jobbak, ha jól tesztelhetőek.


Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi tanácsot adunk Önnek az Ön alkalmazásához legmegfelelőbb lézeres részecskeméret-elemző készülékkel kapcsolatban!


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
山东省

Helyszín
济南市

További információk