Katalógus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Győztes 803 1-10000nm foton nano lézer részecskeméret-elemző készülék

Válasz a hirdetésre

Termékleírás

Winner802/803 dinamikus fényszórásos nanométeres részecskeméret-elemző, amely a dinamikus fényszórás elvén alapul, és az első, amely digitális korrelátort használ Kínában. És ez a Winner801 frissítése, amely a nanométeres részecskeméret-elemző 1. készlete. A Brown-mozgás elve alapján, kisebb részecske, gyorsabb sebesség, nagyobb részecske, lassabb. A japán HAMAMATSU fotomultiplier és a saját fejlesztésű, nagy sebességű digitális korrelátor nagy teljesítményét fogadja el, mint központi részek, a diffúziós együtthatót a szórt fény bizonyos szögben történő változásának tesztelésével kapja meg, és kiszámítja a részecske átmérőjét és eloszlását a Stokes-Einstein-egyenlet szerint. a gép a gyors számítás, a nagy felbontású arány, a jó pontosság és az ismételhetőség karaktereivel rendelkezik, ezért széles körben használják a vállalati terméklaboratóriumi kutatásban és egyetemi használatban.

Fő jellemzők

(1) Fejlett vizsgálati elv:
A dinamikus fényszórás elve és a foton korrelációs spektrum technológia, a részecske Brown-mozgás sebessége szerint a részecskeméret tesztelésére, a különböző méretű részecskék különböző sebességgel rendelkeznek, amikor a lézer megvilágítja ezeket a részecskéket, akkor a szórófény különböző sebességű ingadozással történik - lefelé.
A fotokorrelációs spektrum módszer elemzi ezeket a részecskeméreteket a foton-ingadozások szerint - lefelé egy adott irányban.

(2) Nagy felbontás:
A PCR-technológia segítségével nanométeres részecskeméretű vizsgálat, képesnek kell lennie a nanoszekundumos jelingadozások megkülönböztetésére. A műszer központi eleme a cégünk által kifejlesztett CR256 digitális korrelátor, 8ns nagy felbontású sebességgel.

(3) Nagy érzékenység és zaj-jel arány
A detektor importált HAMAMATSU fotomultiplierből áll, így biztosítja a jó pontosságot.

(4) Nagy sebességű adatgyűjtés és számítás
Saját fejlesztésű szabadalmi termék-CR256 digitális korreláció, ez befejezheti a dinamikus szórás fényintenzitás gyűjtését és az autokorrelatív funkció valós idejű számítását, az adatfeldolgozási sebesség akár 162M, hatékonyan tükrözi a különböző méretű részecskék dinamikus szórás fényinformációit.

(5) Nagy stabil optikai útvonal rendszer
A foton korrelációs spektrum detektáló rendszer optikai szálas technológiát alkalmaz, kisebb méret és nagy interferencia-ellenesség és megbízhatóság.

(6) Nagy pontosságú állandó hőmérséklet-szabályozó rendszer
Félvezető hőmérséklet-szabályozó technológia, ± 0,1 ℃ pontosságú szabályozás, a minták állandó állapotban vannak a vizsgálati folyamat során, megakadályozzák a vizsgálati hibát, mivel a hőmérsékletváltozás megváltoztatja a folyadék viszkozitását és a Brown mozgási sebességét.

(7) Kimeneti paraméterek:

D

[4,3], D[3,2], D[2,1], D[1,0] és a fajlagos felület.

Alkalmazás

Nano fémoxid, nano fémpor, nano kerámia anyag, nano kerámia anyag, fehérje, polimer latex, gyógyszerészeti, víz/olaj emulzió, festék, bevonóanyag, pigment, tinta, toner, kozmetikai és egyéb kutatási területek, nano anyagok előállítása és alkalmazása.


Csapatunk

Célunk, hogy szuper minőségű és versenyképes árú lézeres részecskeméret-elemzőt biztosítsunk az ügyfelek számára a világ minden tájáról!
Több mint 10 első részecskeméret-elemzési technológiát hoztunk létre Kínában!

Minőségbiztosítás

1. Szigorúan megfelel az ISO9001-2000 minőségirányítási rendszernek.2. Szigorú ellenőrzés a beszerzési anyagoktól, a folyamatellenőrzéstől a végső részecskeméret-eloszlási tesztig.3. QC osztály a minőségellenőrzési előírások végrehajtására.
4. Csak minősített alkatrészek kerülnek összeszerelésre, és a teljes lézer részecskeméret-elemzőt teljes mértékben ellenőrizni kell az értékesítés előtt.


5.A

lézeres részecskeméret-elemzőt a szállítás előtt feldolgozzák, megakadályozva a rázkódási tesztet.


értékesítés utáni szolgáltatás

1.Operation demo video CD-t kínálnak.2.Ajánlat ingyenes képzési szolgáltatás.
3.A minőségbiztosítási dátum a fizetés befejezése után 1 év, a technológiai támogatás élethosszig tart. És ezután, ha javítási tartozékokat biztosítunk, összegyűjtjük a költségeket.
4.Karbantartás a nem megfelelő kezelés okozta készülékhiba esetén (a megfelelő költséget beszedjük).


5.

Az alkatrészeket kedvező áron és tartós karbantartással kínáljuk

Modellszám

Winner 803
Átfutási idő:
Mennyiség (készletek) 1 - 2 > 2
Átfutási idő (nap) 5 Tárgyalandó
Testreszabás:
Egyedi csomagolás (min. rendelés 1 készlet)
Grafikai testreszabás (min. rendelés 1 készlet)

Vásárlás részletei
Védelem a

szállítással:

Kapcsolatfelvétel a szállítóval
a szállítási részletek megtárgyalására

Élvezze a pontos feladási garanciát

Fizetések:
---
Élvezze a titkosított és biztonságos fizetéseket Részletek megtekintése

Visszatérítés és visszatérítés

A termékek átvételétől számított 30 napon belül visszatérítésre jogosult. Részletek megtekintése

Csomagolási részletek A lézer részecskeméret-elemző csomagolása rétegelt lemez doboz.
Port Qingdao / Hongkong
Supply Ability 500 Set / Set per Month

További kérdések, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mi felajánljuk Önnek a legjobb megfelelő lézer részecskeméret-elemzőt az Ön számára

!




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
山东省

Helyszín
济南市

További információk