Katalógus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanorészecskeméret és zéta-potenciál elemző készülék

Válasz a hirdetésre

Winner 901 Photon Correlation DLS Nanorészecskeméret és zéta-potenciál analizátor

Vizsgálati tartomány 1-10000nm

 

Termékleírás


A Winner901 nanorészecske méret és potenciál analizátor a Winner Particle Instrument Co., Ltd. új high-end terméke a dinamikus fényszórással történő részecskeméret elemzéshez, amely képes a zéta potenciál és a nanorészecskék méretének mérésére is.

 

A termék részletei:


A Winner901 elektroforetikus fényszórásos technológiát használ a zéta-potenciál mérésére és az izoelektromos pont meghatározására, és statikus fényszórásos (SLS) technikát alkalmaz a molekulatömeg mérésére. Az azonos típusú hazai és külföldi készülékekkel összehasonlítva jelentős előnyökkel rendelkezik, és a lézeres részecskeméret-eloszlás-elemzővel együtt különböző kísérletekben használható.


Alkalmazás:


A Winner901 nanorészecskeméret- és potenciálelemző készülék zéta-potenciál és nanorészecskeméret elemzési és vizsgálati funkciókkal is rendelkezik. Alkalmas különböző nanoemulziók, szuszpenziós kolloidok stb. részecskeméretének és felületi potenciáljának mérésére. Használható a finomkémiai iparban a nanoanyagok, a felületaktív anyagok, oligomerek stb. kutatás-fejlesztése és gyártási minőségellenőrzése során. Emellett termékfejlesztési és minőségellenőrzési tesztelőként is használható nyomdafestékek, gyógyszerkészítmények és más iparágak számára.

Főbb jellemzők


Vizsgálati elv:
Az elektroforetikus fényszórás és a fotonkorrelációs spektroszkópia elvének alkalmazásával a részecskék zéta-potenciáljának méretét a részecskék folyadékban való elektroforetikus mozgási sebessége alapján határozták meg. A részecskék elektroforetikus mozgásának populációs sebessége és az e részecskék lézersugárzása által okozott szórt fény Doppler-eltolódásának mértéke változott. A fotonkorrelációs spektroszkópia a részecskék zéta-potenciáljának nagyságát a frekvenciaeltolódás alapján elemzi.

Ultra-nagysebességű adatgyűjtés:
A készülék központi eleme a HA1024 digitális korrelátor, amely valós időben képes elektroforetikus szórt fény intenzitásgyűjtést és autokorrelációs függvényszámítást végezni, hogy hatékonyan tükrözze a részecskék elektroforetikus mozgási sebességére vonatkozó információkat, és megalapozza a zéta-potenciál vizsgálati eredmények pontosságát.
Nagy érzékenységű jel-zaj arány:
A professzionális, nagy teljesítményű fotomultiplier csövek használatával a műszer rendkívül nagy érzékenységgel és nagy jel-zaj aránnyal rendelkezik a fotonjelek esetében.
Nagy pontosságú, állandó hőmérséklet-szabályozás:

A félvezető hőmérséklet-szabályozási technológia használatával a hőmérséklet-szabályozás pontossága 0.1 °C, így a minta a teljes vizsgálati folyamat során mindig állandó hőmérsékletű állapotban van, elkerülve a folyadék viszkozitásának és a Brown-mozgásnak a hőmérsékletváltozás miatti változásából eredő vizsgálati eltérést, és biztosítva a vizsgálati eredmények pontosságát és stabilitását.
Stabil optikai útvonalrendszer:
Az optikai frekvenciaváltó eszközzel és optikai szálcsatolási technológiával felépített optikai útvonalrendszer nemcsak kicsivé teszi az érzékelőrendszert, hanem erős interferencia-ellenes képességgel is rendelkezik, biztosítva a vizsgálat stabilitását.

GYIK


Vásárlás lézeres részecskeméret-elemzőt kell tudni pontokat:

(1) Milyen anyagokat kell tesztelni?
Ha szuszpenzió/emulzió, akkor folyékony diszperziós részecskeméret-elemzőt kell választani, és néhány anyag vízzel is reagál, ezért folyékony diszperziós részecskeméret-elemzőre is szükség van. Általában a cement, a fémpor és a faramuci anyagok száraz diszperziós
modell részecskeméret-elemző készüléket igényelnek.

(2) Milyen mérettartományt kell vizsgálni?
Eddig a MIE szórás alapján a lézeres részecskeméret-elemző készülék 0,01um-2000um közötti részecsketartományt tud mérni. Ha az anyagok tartománya nem olyan széles, például 10um-20um, kisebb tartományban a részecskeméret distributon választani szűkebb tartományban modell
pontosabb lesz, nem kell vásárolni nagy tartományban modell.

(3) Mi a diszperziós közeg?
Folyékony modell esetén, annak érdekében, hogy a minta jól diszpergáljon és keringjen a lézeres részecskeméret-elemzőben, általában vizet, alocholt vagy szerves oldószert kell diszperziós közegként használni.A száraz diszperziós modell esetében csak sűrített levegőt használunk diszperziós közegként.A jelenlegi piacon a száraz lézer részecskeméret-elemző költsége magasabb, mint a folyékony diszperziós modellek, így ha jó a teszteléshez, a folyékony modell jobb.

További kérdések, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, felajánljuk Önnek a legmegfelelőbb lézer részecskeméret-elemzőt!


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
山东省

Helyszín
济南市

További információk