Katalógus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf nemesfém analizátor

Válasz a hirdetésre

A Thermo Scientific Niton XL2 XRF nemesfém-analizátorával mostantól gyors, pontos, és ami a legfontosabb, roncsolásmentes megközelítést kínál az összes nemesfém kémiai és tisztasági vizsgálatára. A Niton XL2 XRF nemesfém analizátor gyorsan kimutatja a hamisított aranyat és aranyozást, és pontos elemösszetételt szolgáltat a felhasználóknak az érmék és ékszerekről, így teljes bizonyosságot szerezhetnek a vásárolt és eladott nemesfémek értékéről.

A piacon kapható leggyorsabb, legegyszerűbb és legpontosabb tesztelő! Egy egyszerű gombnyomással gyorsan megvizsgálhatja a vizsgált tárgy pontos nemesfémtartalmát. Másodpercekkel a gomb megnyomása után biztonságos, pontos és megbízható elemzést kap a vizsgált tétel elemeinek bontásáról.

Az arany ingadozásával és magas árával az összetételben mutatkozó apró eltérések fel nem ismerése drága hiba lehet. A Thermo Scientific Niton XL2 XRF nemesfém analizátor gyors, pontos, és ami a legfontosabb, roncsolásmentes módszert biztosít minden nemesfém tisztaságának és kémiai összetételének vizsgálatára. A Niton XL2 XRF nemesfém analizátor gyorsan kimutatja az aranyozást és a hamisított aranyat, és megadja az ékszerek és érmék pontos elemi összetételét, így Ön teljesen biztos lehet a vásárolt és eladott nemesfémek értékében.

A Niton XL2 XRF nemesfém analizátor másodpercek alatt pontos elemzést biztosít egy robusztus, megbízható és felhasználóbarát csomagolásban. Minden arany és nemesfém tartalma mérhető anélkül, hogy az elemzett fém - például ezüst (Ag), arany (Au), palládium (Pd) és platina (Pt) - alapján kézzel kellene módosítani a kalibrációt.

Alaposabb és gyorsabb elemzés, mint a hasonló pontosságú tűzvizsgálat
Gyorsabb, egyszerűbb és pontosabb, mint a salétromsavas vizsgálati technikák
A Thermo Scientific AuDIT aranyozás kimutatási technológiája lehetővé teszi az aranyozott tárgyak többségének hatékony kimutatását
A felhasználók pontosan megtudhatják mind a káros nehézelemek, mind az egyéb nyomelemek jelenlétét és koncentrációját, amelyek befolyásolhatják az értékelést és a közelgő finomítási követelményeket


Jellemzők
  • Ergonomikus kialakítás
  • Point and shoot egyszerűség - nagyon könnyen használható, még a nem műszaki szakemberek számára is
  • Rombolásmentes elemzés szinte azonnali eredményekkel
  • Tökéletes kiskereskedelmi környezetbe
  • Standard elemzési tartomány: >25 elem az S elemektől az U elemekig (az alkalmazástól függően)




Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia