Katalógus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORÁLIS SZKENNER

Válasz a hirdetésre

Az iTero Element Flex1 a mobilitás legmagasabb fokát nyújtja, lehetővé téve, hogy bárhol ellátja pácienseit, ahol csak akarja. A csak pálcikás konfigurációval az iTero Element technológia teljesítménye közvetlenül az Ön keze ügyében van, így még a legkisebb rendelőben is elvégezheti a teljes íven végzett vizsgálatokat.

Egy nagy teljesítményű megoldás, amelyet szobáról szobára vagy rendelőből rendelőbe vihet. Az iTero Element Flex készülékkel maximális mobilitást élvezhet, és bárhol elláthatja pácienseit. A csak falra szerelhető konfiguráció az iTero Element technológia teljesítményét közvetlenül az Ön kezébe adja, így a legkisebb rendelőben is elvégezheti a teljes ívű szkenneléseket.

az iTero Element Flex egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a rendelők közötti gyors és egyszerű átvitelt, így a háziorvosok és a fogszabályozók teljes ívszkenneléseket végezhetnek a rendelők között.

Az iTero Element Flex "csak falra szerelhető" konfigurációja egy hordozható szkenner, amelyet egyik rendelőből a másikba lehet szállítani, és lehetővé teszi a klinikusok számára, hogy kihasználják a szék melletti vizualizáció erejét. Ideális a több telephelyen működő rendelők számára, amelyeknek egy kényelmes és könnyen szállítható szkennerre van szükségük. A kompatibilis laptopok használatával a klinikusok mostantól bárhol szkennelhetnek, még a legkisebb rendelőkben is. Az Element Flex személyre szabott hordtáskát tartalmaz.

A választékot jelentő Element Flex személyre szabott hordtáskát tartalmaz, és lehetővé teszi a csatlakoztathatóságot. Mindegyik szkenner ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint elődje. Eredetileg az intraorális szkennerpálcákat nehezen kezelhetőnek és terjedelmesnek tartották. Így amikor a vásárlási döntés meghozatalára került a sor, a klinikusok úgy döntöttek, hogy nélkülözni fogják őket. Most már széles a választék.

Az Element Flex bevezetésével a szkennelés közvetlenül laptopon is elvégezhető, így az intraorális szkennelés minden eddiginél mobilabbá válik. Ez azonban nem az egyetlen találmány az IOS-szkennelésben. A 3shape legújabb változata, a TRIOS MOVE egy vezeték nélküli szkennelő pálcát kínál egy karral és egy forgatható képernyővel együtt, amely lehetővé teszi a klinikus számára, hogy megmutassa a páciensnek a folyamatot és a kezelés tervezését.

Az iTero Element Flex funkciói:

Kompakt helyigény a hordozhatóság és a kényelem érdekében
Továbbfejlesztett színes kijelző a lenyűgöző és pontos képekért
Éles 3D szkennelés színesben és nagy felbontásban mindössze 60 másodperc alatt
A szkennerpálca érintőfelülete olyan intuitív és egyszerű, mint az okostelefon gesztusai

Vizualizáljon egy jobb gyakorlatot az iTero Element Flex segítségével:
Restauratív és fogszabályozó munkafolyamatok
Optimalizált Invisalign
Csatlakoztathatóság
Vizualizációs eszközök
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Progress assessment
Chairside milling integration (Székhelyi marás)

 

 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jakarta

Helyszín
Jakarta