Katalógus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAHANGOS HIBAÉRZÉKELŐ, HASZNÁLT

Válasz a hirdetésre

A Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 hibaérzékelő könnyű és ergonomikus kialakítású a könnyű használat érdekében. Nagyméretű érintőképernyővel és olyan gombokkal rendelkezik, amelyek zökkenőmentes kétkezes kezelést tesznek lehetővé. A kesztyűkompatibilis, 7 hüvelykes LCD érintőképernyő bármilyen fényviszonyok között jól látható. Az intelligens és intuitív felhasználói felület könnyen megtanulható, testre szabható, és egyszerűsíti a beállítást, a betanítási időt és a frissítéseket.

A Krautkrämer USM 100 a távoli hozzáférés, valamint az adatkezelés és -tárolás révén nagyobb hatékonyságot is kínál. A digitális funkciók közé tartoznak a testre szabott munkafolyamatok a Mentor App szoftveren keresztül; biztonságos, felhőalapú adatkezelés; távkalibrálás, amely két hétről 30 percre csökkenti a kalibrálási időt; és egy nyilvános áruház a testreszabható alkalmazások letöltéséhez. A Mentor PC lehetővé teszi a vizsgálati adatok feltöltését, elemzését és jelentését PC-ről; a Mentor PC Live pedig lehetővé teszi az USM 100 távoli használatát. A Mentor Create segítségével a felhasználó testre szabhatja vagy létrehozhatja az egyedi vizsgálati eljárásokhoz, ipari alkalmazásokhoz és tapasztalati szintekhez szükséges vizsgálati alkalmazásokat. Az adatkészletek kompatibilisek a régebbi USM Go és USM 36 modellekkel is, lehetővé téve a zökkenőmentes átállást az USM 100-ra.

Hibakeresés újraértelmezve:
A hordozható Krautkrämer USM 100 egy rendkívül sokoldalú vizsgálati eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy a vizsgálati kihívások széles körének megoldására alkalmas. Végezzen átfogó és pontos vizsgálatokat az ipari eszközökön, és javítsa adatait képekkel és földrajzi helymeghatározással a jobb nyomon követhetőség és jelentéstétel érdekében.

Főbb alkalmazások
  • Hegesztés ellenőrzése
  • Korrózióvizsgálat
  • Kovácsolás és öntvények ellenőrzése
  • Sínek ellenőrzése
  • Kompozitok vizsgálata
  • Nukleáris létesítmények ellenőrzése

ár 1,500.00 $


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jawa Timur

Helyszín
Surabaya