Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Hordószivattyúk

Válasz a hirdetésre

Hordószivattyúk alacsony viszkozitású folyadékok szivattyúzásához a legkülönbözőbb hordókból, konténerekből, IBC-kből és egyéb tartályokból

A FLUX hordószivattyúk és tartályszivattyúk alkalmasak különböző alacsony viszkozitású, kis viszkozitású folyadékok szivattyúzására - beleértve a különösen agresszív és könnyen gyúlékony folyadékokat is. A moduláris elv alapján tervezett különböző hordószivattyúk ugyanazzal a motorral és a hozzájuk illeszkedő tartozékokkal működtethetők. Dobszivattyúink kis súlyának köszönhetően könnyen hordozhatók hordóról hordóra. A motor és a hordószivattyú egyszerű kezelése rövid átállási időt is lehetővé tesz.

A FLUX hordószivattyúk robbanásbiztos hordószivattyúként, 3A tanúsítvánnyal és FLUX FOOD szivattyúként (az (EK) 1935/2004 rendeletnek és az FDA CFR 21 rendeletnek megfelelő), kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek.

Nagy teljesítményű motorok széles választékát is kínáljuk: Elektromos hordószivattyúkhoz való motorok és pneumatikus motorok sűrített levegővel hajtott hordószivattyúkhoz. Különleges igények esetén a FLUX-nál speciális adaptációkat, egyedi termékeket és akár egyedi kiviteleket is tervezünk és megvalósítunk.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Németország

További információk