Katalógus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Gépészet - L.B. Bohle több díjat is kapott

Válasz a hirdetésre

Német formatervezési díj a gépek új generációjáért

Az öröm az L.B. Bohle-nál nagyszerű volt. Az ennigerlohi technológiai vállalat háromszor nyerte el a Német Márka Díjat.

"Az idei májusi Interpackon három új rendszer bemutatásával indítottuk el új gépgenerációnkat" - tekint vissza Thorsten Wesselmann ügyvezető igazgató. "Gépeinket nemcsak műszakilag optimalizáltuk, hanem úttörő ipari formatervezéssel is újraterveztük" - folytatja Wesselmann.

Az L.B. Bohle menedzsment vezetősége ipari formatervezőkkel folytatott konzultációt követően, akikkel közösen tervezték a gépeket, úgy döntött, hogy a BFC tablettázót, a BRC száraz granulátort és a QbCon 1 folyamatos granulátort és szárítót a kutatás-fejlesztés számára a formatervezési díjra nevezi.

A Német Formatervezési Díjra a világ minden szektorából cégek, ügynökségek, szolgáltatók és marketingszakemberek, valamint nonprofit és kormányzati szervezetek pályázhatnak. a Német Formatervezési Tanács független zsűrije dönt a versenybe való felvételről és a későbbi győztesekről.

"Az új gépeinkkel kapcsolatos folyamatosan pozitív reakciók után titkon reménykedtünk egy díjban" - számol be Wesselmann. Az L.B. Bohle a BRC és a QbCon győztese lett, míg a BFC táblagépes bevonógép különdíjat kapott.

"Meglepődtünk, hogy egyszerre három díjat kaptunk" - mondja Wesselmann. Összességében az L.B. Bohle illetékesei a díjat annak elismeréseként értékelik, hogy a merész új dizájnnal jó lépést tettek.

"A vállalaton belüli kiváló csapatmunkának köszönhetően a külső tervezőkkel együtt sikerült egy teljesen új dizájnvonalat kialakítani a rendszereinkhez, amely biztosítja az L.B. Bohle vállalattal való azonosulást. A Német Formatervezési Díj elnyerésével még nagyobb figyelmet és ismertséget érhetünk el a piacon" - mondja Tim Remmert ügyvezető igazgató, aki további pozitív hatásokat lát a díjban.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Németország