Katalógus

Hidraulikaszűrés, vízszűrés, légszűrés

29.02.2024 09:20

Hidraulikaszűrés, vízszűrés, légszűrés

Válasz a hirdetésre

A Xinxiang Lifilt Filter Co., Ltd. 2008 óta hidraulikus szűrés, vízszűrés, légszűrés és egyéb környezetbarát speciális berendezések kutatására, fejlesztésére és gyártására szakosodott. A vállalat DIN ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001, CE és egyéb tanúsítványokat szerzett.

A vállalat ragaszkodik a környezet tisztításához, a társadalom szolgálatához, a jóhiszeműséghez és a kiválóságra való törekvéshez. Arra törekszik, hogy szisztematikus megoldásokat nyújtson az ügyfelek számára, és több mint 70 000 fő ügyféllel létrehozott egy adat- és információs platformot.

Termékeinket elsősorban a vas- és acélkohászatban, az energiatermelésben és az atomenergiában, az olaj- és gáziparban, a vegyiparban, a bányászatban, a petrolkémiai iparban, az autóiparban és a gépészetben, a cellulóz- és papírgyártásban, az élelmiszeriparban és az italgyártásban, a vízkezelésben és így tovább használják.

A teljes értékesítési folyamat során világszerte egyablakos szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek gyors reagálási mechanizmussal.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Xinxiang