Katalógus

BLIIoT| Új verzió BL120DT DL/T645 IEC 104 Modbus átalakítás a villamosenergia-rendszerek automatizálásában

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Új verzió BL120DT DL/T645 IEC 104 Modbus átalakítás a villamosenergia-rendszerek automatizálásában

Válasz a hirdetésre

Bevezetés A DL/T645-Modbus átjáró olyan eszköz, amely lehetővé teszi a DL/T645 protokollt használó eszközök és a Modbus protokollt használó eszközök közötti kommunikációt. Hasonlóképpen, az IEC 104 és Modbus közötti átjáró megkönnyíti az IEC 104 protokollt használó eszközök és a Modbus protokollt használó eszközök közötti kommunikációt. A DL/T645 egy Kínában széles körben használt kommunikációs protokoll az intelligens mérési és energiagazdálkodási rendszerekhez. Meghatározza az energiafogyasztásmérők és az adatgyűjtő rendszerek közötti adatcsere formátumát és szabályait. Másrészt a Modbus egy általános protokoll, amelyet különböző ipari eszközök közötti kommunikációra használnak.

Termékleírás

A BL120DT átjáró közvetítőként működik, lehetővé téve a Modbus protokollt használó eszközök számára, hogy adatokat olvassanak és írjanak a DL/T645 protokollt használó eszközökre. A két protokoll közötti protokollkonverziót és adattérképezést végzi, biztosítva a zökkenőmentes kommunikációt a különböző eszközök között.



BL120DT átjáró ugyanezt a célt szolgálja, de az IEC 104 protokollt és a Modbus protokollt használó eszközök esetében. Az IEC 104 protokollt gyakran használják a villamosenergia-rendszerek automatizálása és a SCADA (felügyeleti vezérlés és adatgyűjtés) alkalmazásokban.



Termékjellemzők

1. Támogatja a DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud protokollokat.

2. Támogatja az akár 50 eszközhöz való csatlakozást és 4000 adatpont gyűjtését.

3. Támogat 6 RS232/RS485 opcionális bemenetet.

4. beágyazott ARM MCU-t fogad el, és Linux OS rendszer alapján kifejlesztett termék.

5. 2 Ethernet port (WAN port és LAN port).

6. Támogatja a 4G, WiFi, GPS-t.

7. Támogatja az OpenVPN-t, SNMPV1/V2-t.

8. Támogatja az útválasztási funkciókat és a kaszkádkapcsoló adatgyűjtést, hogy megkönnyítse a több ipari berendezés adatainak gyűjtését. A szoftver teljes körű funkciókkal rendelkezik, és lefedi a leggyakoribb alkalmazási forgatókönyveket.

9. Integrálja a humanizált konfigurációs felületet, amelyet a BLIIoT betart, valamint a távoli konfigurációt, a távoli firmware frissítést és egyéb funkciókat. A felhasználóknak csak egyszerű beállításokat kell elvégezniük.

10. Elfogad egy rögzítőszerkezetet, és a tápegység kialakítása visszafordulás elleni védelemmel rendelkezik.

11. Elfogadja a BLIIoT szabadalmaztatott síncsatlakozó technológiáját, és támogatja a szabványos DIN35 sínes és a falra szerelhető telepítést.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Shenzhen