Katalógus

Klímaberendezés Modbus átalakítás, BLIIoT| Új verzió BL120AC

04.04.2024 13:05

Klímaberendezés Modbus átalakítás, BLIIoT| Új verzió BL120AC

Válasz a hirdetésre

Bevezetés A légkondicionálóról Modbus protokollra történő átalakításhoz általában egy átjáróeszközre van szükség, amely a légkondicionáló saját kommunikációs protokollját Modbus-kompatibilis adatokká alakítja. Az átjáró hídként működik, és a légkondicionáló adatait olyan Modbus regiszterekké vagy tekercsekké fordítja, amelyeket más Modbus eszközök megérthetnek. A légkondicionálóból Modbus protokollnak a légkondicionáló gyártójától és modelljétől függően különböző változatai léteznek. Néhány általánosan használt protokoll a Modbus RTU és a Modbus TCP/IP.

Termékleírás

BL120AC légkondicionáló berendezés Modbus átjáró egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kommunikációt egy légkondicionáló rendszer és egy Modbus hálózat között. Hídként szolgál a két rendszer között, lehetővé téve az adatcserét és a vezérlést.



BL120AC jellemzően a légkondicionálóval a saját protokollját használva kapcsolódik, és az adatokat a Modbus hálózaton lévő más eszközök által értett Modbus protokollra fordítja. Különböző paramétereket, például a hőmérsékletet, a páratartalmat, a ventilátor sebességét és a működési módokat Modbus regiszterekké vagy tekercsekké tudja alakítani.



A légkondicionáló Modbus hálózathoz való csatlakoztatásával integrálhatja azt egy nagyobb épületautomatizálási rendszerbe vagy felügyeleti vezérlő és adatgyűjtő (SCADA) rendszerbe. Ez lehetővé teszi több HVAC-rendszer központosított felügyeletét, vezérlését és koordinálását, ami jobb energiahatékonyságot és könnyebb kezelhetőséget eredményez.

A termék jellemzői

1. Támogatja a Modbus RTU, Modbus TCP, légkondicionáló stb.

2. Támogatja az akár 50 eszközhöz való csatlakozást és 4000 adatpont gyűjtését.

3. Támogatja a 6 RS232/RS485 opcionális bemenetet.

4. Beágyazott ARM MCU-t fogad el, és Linux OS rendszer alapján fejlesztett termék.

5. 2 Ethernet port (WAN port és LAN port).

6. Támogatja a 4G, WiFi, GPS-t.

7. Támogatja az OpenVPN-t, SNMPV1/V2-t.

8. Támogatja az útválasztási funkciókat és a kaszkádkapcsoló adatgyűjtést, hogy megkönnyítse a több ipari berendezés adatainak gyűjtését. A szoftver teljes körű funkciókkal rendelkezik, és lefedi a leggyakoribb alkalmazási forgatókönyveket.

9. Integrálja a humanizált konfigurációs felületet, amelyet a BLIIoT betart, valamint a távoli konfigurációt, a távoli firmware-frissítést és egyéb funkciókat. A felhasználóknak csak egyszerű beállításokat kell elvégezniük.

10. Elfogad egy rögzítőszerkezetet, és a tápegység kialakítása visszafordulás elleni védelemmel rendelkezik.

11. Elfogadja a BLIIoT szabadalmaztatott síncsatlakozó technológiáját, és támogatja a szabványos DIN35 sínes és a falra szerelhető telepítést.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Shenzhen