Katalógus

BLIIoT|Új verzió BL120 Modbus Gateway Alkalmazásokat talál különböző területeken

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Új verzió BL120 Modbus Gateway Alkalmazásokat talál különböző területeken

Válasz a hirdetésre

Bevezetés A Modbus gateway az ipari automatizálási és vezérlőrendszerek alapvető eleme. Lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt, integrációt és skálázhatóságot, amelyek kritikusak a modern ipari rendszerek hatékony működéséhez. Kulcsfontosságú szerepet játszik a különböző protokollokat használó eszközök és rendszerek közötti kommunikáció, integráció és skálázhatóság megkönnyítésében.

Termékleírás

A BL120 átjáró hídként működik a Modbus eszközök és a célrendszer között, lehetővé téve az adatcserét és az interoperabilitást. Lehetővé teszi az olyan eszközök, mint az érzékelők, működtetők és vezérlők közötti kommunikációt soros vagy Ethernet kapcsolaton keresztül.

A BL120 Modbus gateway használatával a szervezetek integrálhatják a Modbus eszközöket más rendszerekkel vagy hálózatokkal, lehetővé téve a zökkenőmentes átjárhatóságot és a fejlett irányítási és vezérlési képességeket.


Termékjellemzők

1. Legfeljebb 50 eszközhöz való csatlakozást és 4000 adatpont összegyűjtését támogatja.

2támogatja a 6 RS232/RS485 opcionális bemenetet.

3. Beágyazott ARM MCU-t fogad el, és Linux OS rendszer alapján fejlesztett termék.

4. 2 Ethernet port (WAN port és LAN port).

5. Támogatja a 4G, WiFi, GPS-t.

6támogatja az OpenVPN-t, SNMPV1/V2-t.

7. Támogatja az útválasztási funkciókat és a kaszkádkapcsoló adatgyűjtést, hogy megkönnyítse több ipari berendezés adatainak gyűjtését. A szoftver teljes körű funkciókkal rendelkezik, és lefedi a leggyakoribb alkalmazási forgatókönyveket.

8. Integrálja a humanizált konfigurációs felületet, amelyet a BLIIoT betart, valamint a távoli konfigurációt, a távoli firmware frissítést és egyéb funkciókat. A felhasználóknak csak egyszerű beállításokat kell elvégezniük.

9. Elfogad egy rögzítőszerkezetet, és a tápegység kialakítása visszafordulás elleni védelemmel rendelkezik.

10. Elfogadja a BLIIoT szabadalmaztatott síncsatlakozó technológiáját, és támogatja a szabványos DIN35 sínes és a falra szerelhető telepítést.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Shenzhen