Katalógus

BL121PO PLC protokoll az OPC UA átjáróhoz

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC protokoll az OPC UA átjáróhoz

Válasz a hirdetésre

BLIIoT|Új verzió BL121PO Multiple PLC Protocol to OPC UA Gateway különböző ipari automatizálási alkalmazásokban Bevezetés A PLC-k hatalmas mennyiségű adatot generálnak a folyamatokkal, a termeléssel és a diagnosztikával kapcsolatban. Az átjáró megkönnyíti ezen adatok OPC UA-alapú rendszerekbe, például SCADA (felügyeleti vezérlés és adatgyűjtés) vagy MES (Manufacturing Execution Systems) rendszerekbe történő átvitelét. A PLC-adatok OPC UA-ba történő konvertálásával könnyebbé válik az információk gyűjtése, elemzése és felhasználása valós idejű felügyelet, vezérlés és döntéshozatal céljából. A technológia gyorsan fejlődik, és idővel új szabványok és protokollok jelennek meg. Az OPC UA átjáró használatával a vállalatok jövőbiztosítják automatizálási infrastruktúrájukat. Ha frissítések vagy változások történnek a PLC-protokollokban, vagy ha új, eltérő protokollokkal rendelkező eszközök kerülnek bevezetésre, az átjáró képes alkalmazkodni és továbbra is megbízható kommunikációt biztosítani a PLC-k és a rendszer többi része között.

Termékleírás

BL121PO PLC protokoll OPC UA átjáróhoz támogatja a különböző PLC protokollokat, beleértve a Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta és más PLC márkák által használtakat. A BL121PO képes támogatni a különböző gyártók által használt egyéb PLC protokollokat. Protokollfordítóként működik, és lehetővé teszi a különböző PLC-k és OPC UA-alapú rendszerek közötti zökkenőmentes adatcserét, függetlenül az adott protokolloktól.

A PLC-adatok OPC UA protokollra történő konvertálásával lehetővé válik a PLC-k OPC UA-alapú rendszerekkel történő távoli felügyelete és vezérlése. Ez nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot tesz lehetővé az ipari automatizálásban. A BL121PO átalakítás jelentős előnyöket kínál az ipari automatizálás számára, beleértve a nagyobb rugalmasságot, az interoperabilitást, a biztonságot és a skálázhatóságot.


Termékjellemzők

1. Támogatja a Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta és más PLC protokollokat, OPC UA.

2. akár 50 eszközhöz való csatlakozást és 4000 adatpont rögzítését támogatja.

33. Támogat 6 opcionális RS232/RS485 bemenetet.

4. Beágyazott ARM MCU-t használ, és Linux operációs rendszeren alapuló termék.

5. 2 Ethernet port (WAN port és LAN port).

6. Támogatja a WiFi-t.

7.támogatja az OpenVPN-t, SNMPV1/V2-t.

8. Támogatja az útválasztási funkciókat és a kaszkádkapcsoló adatgyűjtést, hogy megkönnyítse az ipari berendezésekből származó több adat gyűjtését. A szoftver teljes körű funkciókkal rendelkezik, és lefedi a leggyakoribb alkalmazási forgatókönyveket.

9. Integrálja a BLIIoT-ot követő humanizált konfigurációs felületet, valamint a távoli konfigurációt, a távoli firmware-frissítést és egyéb funkciókat. A felhasználóknak csak egyszerű beállításokat kell elvégezniük.

10. A készülék szerelési szerkezettel és fordított polaritásvédelemmel ellátott tápegység-kialakítással rendelkezik.

11. Elfogadja a BLIIoT szabadalmaztatott síncsat-technológiáját, és támogatja a szabványos DIN35 sínre való szerelést és a falra szerelést.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Guangdong

Helyszín
Shenzhen