Katalógus

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Ritka fémek és ritka földfémek

Válasz a hirdetésre

UrbanMines Tech. Limited a ritkafém-oxidok és -vegyületek, ritkaföldfém-oxidok és -vegyületek, színesfémek újrahasznosítási menedzsmentjének világszerte megbízható szállítója.

Az UrbanMines a fejlett anyagok és az újrahasznosítás szakmai vezetőjévé válik, és az anyagtudomány, a kémia és a kohászat területén szerzett szakértelmével valódi változást hoz az általa kiszolgált piacokon. Már 17 éve, hogy elkezdtük kiszolgálni és együttműködni ügyfeleinket az ipar és a kutatás-fejlesztés területén. Az UrbanMines mára az iparág vezetőjévé nőtte ki magát, mint átfogó ritkafém- és ritkaföldfém-termékek szállítója, amely integrált termelést végez a kiváló minőségű nyersanyagoktól a nagy tisztaságú oxidokig és vegyületekig.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, this is what we're all about UrbanMines Tech Limited. Mivel megértjük a megbízható és konzisztens anyagok fontosságát ügyfeleink K+F és termelési igényeihez, részvénytulajdonosi befektetéssel rendelkezünk, és létrehoztuk a ritkafém & ritkaföldfém sókeverékek feldolgozó üzemét, valamint szilárd kapcsolatokat alakítottunk ki OEM-gyártóinkkal. Azáltal, hogy gyakran látogatjuk meg a gyártócsapatunkat, és beszélgetünk a vezetőséggel, a termelési és minőségellenőrzési mérnökökkel, valamint a gyártósorokon dolgozókkal az általunk keresett minőségről, valóban működő partnerséget hozunk létre.

Ezek a sok éven át épített értékes barátságok teszik lehetővé, hogy következetes és kiváló minőségű termékeket szállítsunk ügyfeleinknek világszerte.

Ahogy a világ változik, úgy változunk mi is. Mindennap változást hozunk, ügyfeleink, fogyasztóink, csapatunk és a világ számára.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína