Katalógus

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Nátrium-poliakrilát (PAAS), CAS-szám: 9003-04-7, vízkezelés

Válasz a hirdetésre

Flokkuláló PAAS

Tételszám :3901-30

Részletes leírás :
Származási hely:
Semleges: (C3H3NaO2)n
Típus: (C3H3NaO2)n : Adszorbens Adszorbens
Megjelenés Színtelen vagy enyhén sárgás átlátszó folyadék/fehér vagy világossárga szemcsék
Alkalmazás:



Csomagolás és szállítás
Csomagolás részletei 25kg/zsák; 25kg/dob.
Szállítás a kifizetést követő 15 napon belül

Termékleírás
A nátrium-poliakrilát vagy PAAS egy ismétlődő polimer, amelynek molekuláris képlete [-CH2-CH (COONa) -]. Az akrilsav polimerek általában negatív töltésűek. A szilárd nátrium-poliakrilát lineáris, oldható polimer vegyület. A molekulalánc karboxilcsoportjai az elektrosztatikus taszítás miatt az összefonódott polimerlánc megnyúlását okozzák, ami elősegíti a felületen exponált funkciós csoportok adszorpcióját. Ezek az aktív helyek adszorbeálódnak az oldatban lévő lebegő részecskéken, és hidakat képeznek a részecskék között, ezáltal felgyorsítva a lebegő részecskék ülepedését.

Alkalmazási területek
Főleg a szennyvízkezelésben, a marónátron- és a szódabikarbóna iparban, a sófinomításban, a vörösiszap leválasztásában a timföldgyártásban, a mononátrium-glutamátgyárak szennyvizében lévő fehérjék visszanyerésében, valamint a cukor-, a papír- és a kőolajiparban használják.

Rólunk
Zhengzhou Hohhot Chemical Co.., Ltd. a vízkezelő vegyi anyagok professzionális szállítója Kínában. Szakterületünk a tisztítószerek, flokkulánsok, szárítószerek, vízkőgátlók, kelátképző szerek, fertőtlenítőszerek, olajkiszorítók, algaölő szerek, hóolvasztó szerek.
Ha bármilyen kérdése van, a Hoo Chemtec műszaki támogató csapata technikai tanácsokkal és szakértelemmel áll rendelkezésére.
Tanúsítványok: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER stb.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Henan

Helyszín
Zhengzhou