Katalógus

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter rozsdamentes acél drótháló gyár ipari és kereskedelmi drótháló megoldásokhoz

Válasz a hirdetésre

A Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory vezető gyártója és exportőre a kiváló minőségű rozsdamentes acél drótháló termékek átfogó sorának. Az ipari és kereskedelmi igények széles spektrumát elégítjük ki, drótháló, hálós szűrőruhák, képernyők és rozsdamentes acélhuzalok változatos választékát kínáljuk.

Páratlan választék és precizitás:
Fő erősségünk az általunk gyártott rozsdamentes acél drótháló és drótszövet széles választékában rejlik. Prémium minőségű anyagokat használunk a szövött drótháló és szűrőszövetek készítéséhez, amelyeket aprólékosan az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezünk. Ez magában foglalja az előreszabott kőfejtőszitákat, az egyedi méretű darabokat, a tárcsákat, a szalagokat és a gyártott szűrőtermékek széles választékát. Minden termék aprólékosan, pontos drótátmérővel és nyílásmérettel készül, biztosítva az optimális teljesítményt az Ön egyedi alkalmazásában.

Testre szabott megoldások a legkülönfélébb alkalmazásokhoz:
Megértjük a rugalmasság fontosságát, ezért kínálunk átfogó választékot a minőségek és szövésminták közül, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. Termékportfóliónk a következőket foglalja magában:

Sima szövés:

Ez az egyszerű, négyzet vagy téglalap alakú nyílásokkal rendelkező felül- és alulszövési minta ideális olyan alkalmazásokhoz, mint a szűrők, szűrők, árnyékolók és szúnyoghálók.

Twill szövés:

Ez a szövés, amely két felül és két alul összefonódó mintázatot tartalmaz, kiváló stabilitást és szilárdságot biztosít, így a sima szövéshez hasonló alkalmazásokhoz alkalmas.

Holland szövés:

Ez a szövés a nagyobb láncfonalátmérővel az erősséget és a szűrési hatékonyságot helyezi előtérbe. Elsősorban a szűrőgyártásban használják.

Holland sodrott szövés:

A sávolyszövés mintázatát vastagabb vetülékhuzallal kombinálva ez a szövés kiválóan alkalmazható a nagynyomású szűrési feladatokban a különböző iparágakban.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shandong