Katalógus

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Válasz a hirdetésre

a mászó- és emelőrendszerek segítésére tervezték

W86109A

Ez a fajta kefe nélküli rotor a mászó- és emelőrendszerek segítésére szolgál, amely nagy megbízhatósággal, nagy tartóssággal és nagy hatékonyságú konverziós rátával rendelkezik. Fejlett kefe nélküli technológiát alkalmaz, amely nemcsak stabil és megbízható teljesítményt biztosít, hanem hosszabb élettartammal és magasabb energiahatékonysággal is rendelkezik. Az ilyen motorokat számos alkalmazásban használják, beleértve a hegymászó segédeszközöket és a biztonsági öveket, és szerepet játszanak más olyan forgatókönyvekben is, amelyek nagy megbízhatóságot és nagy hatékonyságú átalakítási arányt igényelnek, például az ipari automatizálási berendezésekben, az elektromos szerszámokban és más területeken.


Gyártási bevezetés


Ez a kefe nélküli motor a következő jellemzőket tartalmazza. A fejlett kefe nélküli technológia alkalmazásával csökkenti a hagyományos motorok kopó alkatrészeinek használatát, és javítja az általános megbízhatóságot és stabilitást. A belső rotor kialakítása csökkenti a mechanikai kopást, meghosszabbítja a motor élettartamát, és csökkenti a karbantartási költségeket. A kefe nélküli kialakítás csökkenti az energiaveszteséget és javítja az energiafelhasználást, ezáltal nagyobb hatásfokú átalakítási arányt ér el.

A kefe nélküli motorok fontos szerepet játszanak a hegymászást segítő eszközökben. A nagy megbízhatóság és a magas hatásfok-átalakítási arány biztosítja a berendezés stabil működését zord környezetben, így a felhasználók számára biztonságosabb és megbízhatóbb élményt nyújt. Ugyanakkor a biztonsági övrendszerekben is széles körben alkalmazzák, hogy az utasok számára megbízhatóbb biztonsági védelmet nyújtson.

Röviden, a kefe nélküli rotoros motor nagy megbízhatóságával, nagy tartósságával és magas hatásfok-átalakítási arányával megbízható teljesítménytámogatást nyújt a különböző alkalmazási forgatókönyvekhez, és nélkülözhetetlen kulcselem a modern ipari területen.


Általános specifikáció:

névleges feszültség: 130VDC

l Motor ellenállási feszültségvizsgálat: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Névleges teljesítmény: 380

l Csúcsnyomaték: 120N.m

l Csúcsáram: 30A

l Terheletlen teljesítmény: 90RPM/0.65A

Terhelési teljesítmény: 78RPM/5A/46.7N.m

l Csökkentési arány: 40

l Szigetelési osztály: F

l Súly: 5.4Kg



Alkalmazás:
Elektromos mászóeszközök, biztonsági övek és így tovább.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Suzhou,215129

Helyszín
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

További információk