Katalógus

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transzglutamináz - élelmiszer-adalékanyag és élelmiszeripari enzim

Válasz a hirdetésre

A transzglutamináz élelmiszer-adalékanyag.

Ez egy olyan enzim, amely keresztkötéseket képez a fehérjemolekulák között. A fő termékcsoportok a transzglutamináz használatával:

húskészítmények, kolbász-/sonkakészítmények, tengeri termékek, pékáruk, tejtermékek és vegán termékek.

A TG használatának vannak előnyei:

* Javítja a hús textúráját
* és a húsdarabok közötti kötődést
* Csökkenti a foszfátokat
* Csökkenti a vízveszteséget a főzési folyamatok során
* Javítja a végső textúrát az alacsony nátriumtartalmú termékekben
* Javítja a textúrát és a rugalmasságot
* Növeli a gél szilárdságát, megkönnyítve a fehérje elvesztését
* Csökkenti a gumi- és zselatintartalmat
stb.

Leginkább alkalmazható: húskészítmények, tejtermékek, tengeri termékek, pékáruk, sajt/túrótermékek, vegán termékek.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Lengyelország

Helyszín
Rzeszow

További információk