RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Ez egy olyan enzim, amely keresztkötéseket képez a fehérjemolekulák között. A fő termékcsoportok a transzglutamináz használatával:
húskészítmények, kolbász-/sonkakészítmények, tengeri termékek, pékáruk, tejtermékek és vegán termékek.
A TG használatának vannak előnyei:
* Javítja a hús textúráját
* és a húsdarabok közötti kötődést
* Csökkenti a foszfátokat
* Csökkenti a vízveszteséget a főzési folyamatok során
* Javítja a végső textúrát az alacsony nátriumtartalmú termékekben
* Javítja a textúrát és a rugalmasságot
* Növeli a gél szilárdságát, megkönnyítve a fehérje elvesztését
* Csökkenti a gumi- és zselatintartalmat
stb.
Leginkább alkalmazható: húskészítmények, tejtermékek, tengeri termékek, pékáruk, sajt/túrótermékek, vegán termékek.
Kategória
Ajánlatok
Állam
Lengyelország
Helyszín
Rzeszow