Katalógus

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

AZ ESZKÖZÖK HÁLÓZATBA KAPCSOLÁSÁVAL KAPCSOLATOS KIHÍVÁSOK

Egyre több eszköz kapcsolódik mobilkommunikáción keresztül. A folyamatos elérhetőség és a megbízható adatátviteli sebesség itt nagy jelentőséggel bír. A telepített átjárók hálózati megszakítások miatti meghibásodási aránya kb. 15%, ez drága utómunkálatokhoz vezet! Az ENQT jelerősséget mérő LTE-hálózatvizsgálójával optimálisan elhelyezheti pl. a GSM segélyhívó rendszereket a liftaknában vagy a gépteremben. A választott szolgáltatóval, a vételi szinttel, az adatátvitellel és a hálózat rendelkezésre állásával kapcsolatban nincsenek többé nehézségek.

Az ENQT LTE-hálózatvizsgálójával a második látogatások és a hálózati megszakítások a múlté. Ön a tényleges munkájára koncentrálhat! A hálózattesztelő gyorsan és egyszerűen érvényes mérési eredményeket biztosít Önnek a mobilhálózat minőségének meghatározásához. Ehhez a Netztester LTE más készülékekkel ellentétben közvetlenül csatlakozik a mobilhálózatokhoz, ami jobb eredményekhez vezet. Az élő mérési módnak köszönhetően valós időben láthatja, hogy az optimális vételhez hova kell elhelyezni az antennákat. Ez megkönnyíti munkatársai számára a helyszíni munkát, és megelőzi a költséges utómunkálatokat. Az LTE hálózati teszter rendkívül egyszerű kezelhetőségével és a mért értékek színkódolásával győz meg. Az intuitív használatnak köszönhetően Ön és munkatársai mindenféle betanítási erőfeszítés nélkül azonnal növelhetik a telepítés minőségét. A TMate mérési adatportálon mindig minden adat elérhető, illetve a mérési adatokat PDF- vagy CSV-fájlként exportálhatja.

TECHNIKAI ADATOK
- A fröccsöntött ház rendkívül robusztus, és megvédi a jelzőtesztelőt a fröccsenő víztől.
- A nagy teljesítményű lítium akkumulátor egy teljes munkanapot kibír, és a mellékelt tápegységgel egyszerűen feltölthető.
- Az érintőkijelző megkönnyíti a készülék kezelését. A mellékelt toll a hosszabb bevitelek esetén egyszerűsíti a kezelést.
- A beépített SIM kártyán keresztül minden német (Telekom/Vodafone/O2) és minden európai hálózat tesztelhető.
- A hálózattesztelő két SMA csatlakozóval rendelkezik külső antennák csatlakoztatásához. A mellékelt Fakra adapter megkönnyíti a saját antennák használatát.

További hírek

Egyedülálló egység a friss levegőellátás és az egyidejű ionizálás egyedülálló kombinációja Csíramentes levegő és felületek Alacsony karbantartási igény és minimális energiafogyasztás Egyszerű és gyors telepítés a karbantartó cég által