Katalógus

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Új elzáró- és szabályozószelepek az élelmiszeripar számára

A Schubert & Salzer Control Systems az Anuga FoodTec kiállításon aszeptikus és tolózáras szelepek új sorozatát mutatja be. A gyártó garantálja a magas szállítási megbízhatóságot és a rövid szállítási határidőket.

Ingolstadt, Köln. - Az élelmiszer-feldolgozásban szigorú követelmények vonatkoznak a szelepekre. Az Anuga FoodTec 2022 kiállításon a Schubert & Salzer Control Systems nagy pontosságú szabályozószelepeket és megbízható elzárószelepeket mutat be az élelmiszer- és italipar számos folyamatához. Április 26. és 29. között az EHEDG tanúsítvánnyal rendelkező 6051-es aszeptikus sarokszelep és az új, 3A szabványnak megfelelő 6052-es higiénikus sarokszelep lesz a figyelem középpontjában az 5.1 csarnok D055-ös standján
. Mindkét steril szelep kialakítható elzáró vagy szabályozó szelepként. Az új, különösen kompakt, 8028-as típusú, membrános működtetővel ellátott tolózár is bemutatásra kerül.


Személyes kommunikáció - biztonságos kézbesítési helyzet

Az új és további fejlesztések mellett a Schubert & Salzer Control Systems egy fontos üzenetet is tartogat a vásár látogatói számára. "Az iparág megbízható partnereként még a jelenlegi helyzetben is garantáljuk az ellátás biztonságát, amit széles körű intézkedésekkel valósítunk meg
" - magyarázza Alwin Berger, a beszerzési és logisztikai részleg vezetője.
Ennek oka, hogy a szabályozó- és elzárószelepek szakembere már régen is átfogó, dinamikusan kezelt készletekre támaszkodott, és stabil ellátási láncokba fektetett be. Az eredmény a válságálló szállítási képesség és a rövid szállítási idő.


Szelepek az élelmiszer-előállításhoz

A kiállított szelepek - mint a Schubert & Salzer Control Systems összes szabályozó- és elzárószelepe - a vállalat ingolstadti központjában készülnek. A 6051 aszeptikus sarokszelepek és az új, most már 3A szabványnak megfelelő 6052 higiénikus sarokszelep jellemzője a kiváló
tisztíthatóság az élelmiszer-előállításban és az italgyártásban, például a tejüzemekben való használatra. Ezt mindenekelőtt az optimalizált áramlási viselkedés és a minimális felületi érdességgel rendelkező, nem porózus, tömör rozsdamentes acélból készült szelepház teszi lehetővé. Egy PTFE bevonatú
membrán választja el a technológiai kamrát és a szelep működtetőjét, és teljesen érzéketlen a SIP- vagy CIP-folyamatok magas hőmérsékletére is.
A 8028 típusú tolózár nagy pontossággal szabályozza a folyékony, gáz- vagy gőznemű közegeket. Különösen jól teljesít szűk helyeken: DN100 névleges szélesség mellett például a legkompaktabb GS1 változat beépítési magassága mindössze 487 milliméter.
A tolózáras technológia az áramlást ezredmásodpercek alatt szabályozza úgy, hogy két, az áramlás irányára merőlegesen elhelyezett réselt tömítőtárcsát lineárisan egymás fölött mozgat. A működtetőnek így csak a két tárcsa közötti csúszó súrlódást kell legyőznie.
Ez 90 százalékkal csökkenti a működtető erőt az azonos névleges méretű, azonos nyomáskülönbségű buborékszelepekhez képest, és különösen kíméli a kopást.


A Schubert & Salzer Control Systems-ről:

Schubert & Salzer Control Systems gyorsan növekvő csúcstechnológiai vállalatként nagy pontosságú szabályozó- és elzárószelepeket fejleszt, gyárt és forgalmaz ipari felhasználásra a folyamattechnikában. Az ingolstadti székhelyű vállalat közvetlenül vagy a Benelux államokban, Angliában, Franciaországban, Indiában és az Egyesült Államokban működő leányvállalatokon, valamint több mint 40 nemzetközi partnerén keresztül kínálja szolgáltatásait az ügyfeleknek.


Minőségi termékek "Made in Germany".

Az energiafogyasztás, az élettartam és a zajkibocsátás szempontjából a Schubert & Salzer szelepek ma a piacon a leghatékonyabbak közé tartoznak. Kompakt kialakításuk és magas minőségű vezérlésük minimálisra csökkenti a telepítéshez és karbantartáshoz szükséges erőfeszítéseket, és kivételesen hosszú élettartam mellett magas üzembiztonságot és folyamatbiztonságot biztosít.


A szelepeket a vegyiparban és a gyógyszeriparban, valamint az élelmiszer- és italgyártásban és -feldolgozásban, továbbá a műanyag-, acél-, üveg- és papírgyártásban, valamint a textiliparban használják. bárhol, ahol folyékony, gőz- vagy gáznemű közegeket kell szabályozni és elzárni, a Schubert & Salzer Control Systems személyre szabott megoldást kínál.

További információk: controlsystems.schubert-salzer.com

További hírek

Az új 7017-es és 7027-es típusokkal a Schubert & Salzer kínálatában mostantól két, a semleges...