Katalógus

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Lineáris munkadarab-hordozó rendszer a Harhues & Teufert-től

A munkadarabtartó rendszer forgó munkadarabtartókkal jellemezhető. Egy precíz lineáris görgős görgős vezető és egy nagy szilárdságú, acél feszítőelemekkel ellátott fogazott szalag kombinációja a munkadarabtartókat bármely kívánt pozícióba vezeti.
A forgó munkadarabtartó rendszer számos előnyt kínál Önnek:

Rövid ciklusidő
A -lineáris görgős vezetés területén bármilyen megmunkálás, összeszerelés stb. elvégezhető. A pozicionálási pontosságot a fogazott szíj előre meghatározza, a munkadarabtartó emelése és rögzítése a megmunkálóállomáson elhagyható.

alacsony helyigény
A lineáris elrendezésnek köszönhetően a helyigény jelentősen kisebb, mint például a forgóasztalok esetében. Azáltal, hogy a szerszámtartók a megmunkálási szint alá kerülnek, további hely takarítható meg, és a rendszer így nagyon keskenyre építhető.

könnyű integráció a meglévő rendszerekbe
A forgóasztalokhoz képest a lineáris munkadarabtartó rendszer sokkal könnyebben integrálható a meglévő rendszerekbe, különösen az anyagmozgatás és -eltávolítás tekintetében.

Rugalmas kialakítás
Az új munkadarabtartó rendszer nagyon könnyen az Ön igényeihez igazítható. Gyakorlatilag bármilyen kívánt hosszúság elérhető, az egyes munkadarabtartók közötti távolság szabadon megválasztható, akárcsak a rögzítőlemezek mérete és kialakítása. Két vagy több rendszer egymás mellett is elhelyezhető, így akár nagyobb munkadarabok is szállíthatók. A meghajtás és a vezérlés szabadon választható, kérésre megfelelő adaptációt (karimát) is kínálunk.

költséghatékony
A szabványos alkatrészek széleskörű felhasználásának köszönhetően különösen a sok feldolgozóállomással rendelkező rendszerek is költséghatékonyan megvalósíthatók.

További hírek


GAUR forgókarikák
Termékeinket több mint 40 000 négyzetméteres terüle...