Katalógus

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Az Enidine új rozsdamentes acél lengéscsillapítókkal debütál a 2022-es Nemzetközi Gyártástechnológiai Kiállításon (IMTS)

Új korrózióálló rozsdamentes acél lengéscsillapító sorozat (CRS), amelyet az energia elnyelésére terveztek a zord környezetben való alkalmazásra Az ITT Enidine szeptember 12-17. között mutatta be az új termékcsaládot

Az Enidine márka, az ipari, repülőgépipari, védelmi, vasúti és szállítási piacokra szánt differenciált termékek és szolgáltatások globális vezetője, a 2022-es Nemzetközi Gyártástechnológiai Kiállításon (IMTS) mutatja be új, rozsdamentes acél lengéscsillapítókból álló korrózióálló sorozatát (CRS). A vállalat az Enidine ECO és ECO OEM sorozatú környezetbarát lengéscsillapítók új modelljét a chicagói McCormick Place North Buildingben mutatta be szeptember 12. és 17. között.

"Ezzel a bővítéssel az Enidine egy rozsdamentes acélból készült és környezetbarát megoldással bővíti a már amúgy is átfogó energiaelnyelő termékportfólióját a zord környezetű ipari alkalmazásokhoz" - mondta Greg Herman, az Enidine ipari értékesítési igazgatója. "Az újítás az Enidine ügyfeleinek igényeit célozza, és széles körű kutatáson és ügyfél-visszajelzéseken alapul. Izgatottan várjuk ezt az új, magasan tervezett, korrózióálló megoldásokat, amelyek tartósabb lehetőségeket kínálnak."

A rozsdamentes acél egy kemény és robusztus fém, amely egyesíti a tartósságot és a korrózióvédelmet, valamint a hagyományos anyagoknál magasabb üzemi nyomást és hőmérsékletet is kibír. Az Enidine CRS sorozat kihasználja ezeket az előnyöket, ráadásul környezetbarát kialakítású, a környezetre biztonságos folyadékokkal, és elég rugalmas ahhoz, hogy az energiaelnyelő alkalmazásokban a körülmények széles skálájához alkalmazkodjon.

Az Enidine új CRS rozsdamentes acél lengéscsillapítói a következőket tartalmazzák:

A külső hengeres test és az edzett dugattyúrúd rozsdamentes acélból készült
A népszerű ECO és ECO OEM modellekhez hasonló méretekkel rendelkező
Rozsdamentes acélból készült szerelési tartozékok, például befogóanyák és ütközőgallér

Az Enidine jelenlegi lengéscsillapító termékcsaládjának bővítése előnyös az olyan igényes környezeti feltételekkel rendelkező iparágak számára, mint a gyakori, nagynyomású mosási eljárások az orvosi, élelmiszeripari, csomagolási, vegyi és tengeri ipari alkalmazásokban.

További hírek

Látogasson el hozzánk

MRO Europe 2023

ExCEL London, Egyesült Királyság

13...