Katalógus

Kemper System GmbH & Co. KG

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018
  • REACh

Kemper System GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 45001:2018

31.01.2023 01:01

Zseniálisan megoldott tömítés!

A KEMPEROL folyékony vízszigetelővel történő vízszigetelés tiszta ügy. Ennek oka, hogy a KEMPEROL vízszigetelőt folyékony formában alkalmazzák. Ennek eredményeképpen úgy alkalmazkodnak minden körülményhez, mintha személyre szabottan készültek volna. Az egyszerű felhordás után a reaktív gyantákon alapuló anyag megszilárdul, és egy tartósan rugalmas, hézagmentes vízszigetelő membránt képez. Az eredmény: A vízszigetelés a teljes felületen megtapad az aljzaton, és hosszú távú védelmet nyújt az épületszerkezetnek.
Egyébként: a KEMPEROL vízszigetelő rendszerek vlies erősítésűek - ez garantálja a repedés áthidalását, a megnövelt szakítószilárdságot, a tágulás korlátozását és a rétegvastagság szabályozását.

Vízszigetelés a zöldtetőhöz
A zöldtetők mellett a beton növényvályúk is lehetőséget nyújtanak az intenzív zöldítésre. A zöldtetőkhöz hasonlóan azonban ezeknek is nagy igénybevételnek kell ellenállniuk. Ebben az esetben célszerű a teljes vályút folyékony vízszigetelő anyaggal kibélelni, varratok és illesztések nélkül. Pontosan ezt találja a gyökérálló KEMPEROL-ban. Tartósan rugalmas, minden aljzatformához alkalmazkodik, és tökéletesen lezárja a sarkokat és éleket. És még a vízelvezető csövek integrálása is könnyedén működik!

További hírek

KEMPEROL 1K-SF - folyékonyan felhordott vízszigetelés a legmagasabb igényeknek.<...

A radioaktív gáz radon a sugárterhelés legnagyobb okozója világszerte. Az urán bomlásával keletke...