Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

13.05.2023 00:05

Állandó ipari felvonó a környék számára

A GEDA egy új ipari felvonót telepíthetett Európa legnagyobb cukoripari beszállítójánál. A Südzucker AG-nál most egy állandó készüléket telepítettek, amely nagy könnyebbséget jelent.

A Südzucker-csoport Rain am Lech "virágvárosában" található gyár 1957 óta állít elő cukrot egész Európa számára. A sváb és felső-bajor határvidéken található gyár mindig is az innovációt és a teljesítményt képviselte. A szomszédos GEDA GmbH Asbach-Bäumenheimben, mindössze 12 km-re található, valamivel régebb óta létezik.

Az építőipari és ipari felvonókat gyártó cég több mint 90 éve ott van jelen, és "Made in Germany" felvonókat gyárt a kis vontatóliftektől a nagy ipari felvonókig. A GEDA név a minőséget, a know-how-t és a szakértelmet jelenti az építőgépiparban és az építkezéseken. A regionális székhelyű szomszédos vállalatokkal való jó kapcsolat szilárdan rögzítve van a vállalati kultúrában.
Rain am Lechben évente több ezer tonna cukrot lehet előállítani. A szeptembertől januárig tartó
kampány idején a dolgozók napi 24 órában dolgoznak, hogy ezt a hatalmas munkamennyiséget el tudják látni. Ez azt jelenti, hogy egy német állampolgár éves cukorszükségletét kevesebb mint két másodperc alatt meg lehet termelni. A gyárnak ehhez a termeléshez több mint 100 000 tonna cukrot tartalmazó silókra van szüksége. Ahhoz, hogy az áru a termelési területről a silókba kerüljön, különböző szállítószalagokra és berendezésekre van szükség egy úgynevezett felvonótoronyban. Egy GEDA SH 500-as gépet telepítettek a komplex tisztításhoz, valamint a karbantartási munkákhoz szükséges szerszámok, segédeszközök és emberek szállítására az üzemrészek megfelelő helyére, valamint a silók mennyezetére. Az akár 500 kg vagy hat személy szállítása egyszerűen, biztonságosan és gyorsan elvégezhető. Ez a GEDA emelő garantálja a zökkenőmentes szállítást, pontosan a kívánt helyre. A karbantartási és szervizmunkák hatékonyabb munkafolyamatai nagyfokú idő- és költségmegtakarítást tesznek lehetővé. Az emelőt tartalmazó háromszög alakú árboc a torony külső oldalán van felszerelve, ami a torony belsejében sok helyet takarít meg a korábbi, belül lévő emelőhöz képest. A háromszög alakú árboc 43,4 m magasságban van felállítva, és biztosítja a szükséges 38,6 m-es emelési magasságot. A szállítószalagon végzett karbantartási munkák miatt, amelyeket gyakran gyorsan kell elvégezni, gyors szállításra van szükség.
Így ez az ipari emelő 40 m/perc sebességgel üzemeltethető. A GEDA SH tökéletesen alkalmazkodik a környezeti feltételekhez, és a legzordabb környezetben is meggyőző. Ezért ezt a készüléket cementgyárakban, aszfaltkeverő üzemekben, vegyi üzemekben vagy offshore létesítményekben és még sok másban is használják. Nemcsak a helyi közelség győzte meg az ügyfelet arról, hogy ezt a projektet a GEDA-val bonyolítsa le, hanem az építőipari és ipari felvonók gyártójának sokéves tapasztalata is döntési szempont volt. A különleges kívánságok és specifikációk gond nélkül megvalósíthatók voltak.
Mindegy, hogy az előírt 2 m x 1,7 m-es minimális szabad térméretről vagy a két kézi függőleges ajtóval és kilátóablakkal ellátott speciális emelőketrecről van szó - a GEDA-nak mindenre volt megoldása. Ennek a berendezésnek az emeleten kívül még két további emeletet kell kiszolgálnia.
A Donau-Ries telephely Németország gazdaságilag legerősebb régiói között tarthatja számon magát.
Az itt székelő vállalatok közötti együttműködés és csere is hozzájárul ehhez az erős gazdasági növekedéshez
. Különösen jellemző az erős középosztály és a legkülönfélébb iparágak, valamint a magasan specializált vállalatok.

További hírek

Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.

15.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
Új fejezet kezdődött a GEDA Centralnál

04.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
A GEDA új fejezetet nyit 2024. február 29-én MENTSE MEG AZ IDŐPONTOT - 29.02.2024. Ezen a napon egy exkluzív online rendezvénnyel nyitunk új fejezetet a GEDA-nál.
23 GEDA készülék használatban a prágai Motol kórház átfogó felújítási munkálatai során
A GEDA közlekedési peronok hozzájárulnak a történelmi zágrábi székesegyház sikeres felújításához.
A dániai Frederiksborg kastélyt GEDA felvonókkal újították fel