Katalógus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

Az L.B. Bohle világpremiereket mutat be az Interpackon

Korszerű technológiát "csomagolva" modern módon

Az L.B. Bohle több mint négy évtizede a gyógyszeriparban a legmodernebb technológiát képviseli.
"Most a fejlesztőcsapatban úgy döntöttünk, hogy a jövőben a prémium technológiát modern dizájnnal kombináljuk" - magyarázza Thorsten Wesselmann, az L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH műszaki ügyvezető igazgatója. Az új gépeken már jó két éve folyik a munka - külső tervezési szakemberek támogatásával is. Az L.B. Bohle a világpremiert a májusi düsseldorfi Interpack kiállításon ünnepli.

A rozsdamentes acél továbbra is a tartós, robusztus és szükség esetén steril technológia szinonimája. Ehhez jönnek hozzá a sötét elemek, a kifejező vonalak és a nagyobb átláthatóság. "Az új generációs gépek egységes megjelenése azonnali felismerhetőséget teremt" - hangsúlyozza Tim Remmert, értékesítési ügyvezető igazgató.

A modern megjelenés mellett azonban elsősorban a belső értékekre helyezték a hangsúlyt: könnyű kezelhetőség, gyors tisztítás, biztonságos folyamatok, átlátható munkafolyamatok és gazdaságos erőforrás-felhasználás - és mindez természetesen a legmodernebb technológiával. A Bauhaus mottójához hűen "A forma követi a funkciót", a vezető technológia a jövőben is az L.B. Bohle DNS-ét képviseli. "Sikerült a csúcstechnikai teljesítményt és funkciókat egyszerre modern köntösbe csomagolnunk" - mondja Thorsten Wesselmann.





Az újratervezés elindításaként az L.B. Bohle három kiemelkedő gépet tűzött ki célul: - BRC száraz granulátor: a gép 2012 óta van a piacon, és már a bevezetése óta bestseller. - BFC tablettázógép

a BFC 400 tabletta bevonógép: A leggyorsabb és legpontosabb tabletta bevonógépet világszerte bestsellerként értékelik kiemelkedő termelési eredményei és hatékonysága miatt. - a BFC 400 tabletta bevonógépa QbCon®1 folyamatos granuláló és szárító: 2018 óta a K+F specialista elsőként kínál valódi folyamatos megoldást a nedves granulálás és szárítás nehéz folyamatára.

"Az újratervezés során tudatosan választottuk a három üzem összetett kihívásait" - magyarázza Tim Remmert ügyvezető igazgató. Ezekkel a referenciákkal a technológiai vezető szerep lenyűgözően dokumentálható.

További hírek

18.-21 március 2024

APV 14. PBP Világtalálkozó

Bécs, Ausztria

Várjuk láto...

A tablettázógépek egyre fontosabbá válnak a gyógyszergyártásban: a tabletták a gyógyszeriparban a...

L.B. Bohle többszörösen kitüntetett