Katalógus

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

A közép-hesseni Fernwaldban működő Lehnert GmbH 40 százalékkal növeli forgalmát az előző évhez képest / Elnyerte a "Jövő munkaadója" elismerő pecsétet

Lutz Köppen, a Lehnert GmbH ügyvezető igazgatója ezekben a napokban jót nevet: cége nemrégiben elnyerte a "A jövő munkaadója" pecsétet. A nagyfokú szakmunkáshiány idején ez jó hír a középvállalkozás számára, amely válaszfalrendszerekre és ipari belsőépítészetre specializálódott. "Nagyon büszke vagyok erre a díjra" - vallja Köppen. A díj azt mutatja, hogy a vállalat nemcsak gazdaságilag sikeres, hanem a munkavállalókat is és különösen a középpontba helyezi.
A tavaly 40 százalékkal 24,5 millió euróra nőtt forgalommal a Lehnert a munkahelyek számára funkcionális és esztétikus helyiségkoncepciókat kínál a rugalmas fejlesztési lehetőségekhez a legjobb akusztikával. Azt, hogy a siker nem magától értetődő, hanem a vállalatnál dolgozó emberekkel kapcsolatos, most ismét aláhúzta a díj. A vállalat öt területen szerzett pontot a pályázatban: modern vezetés, innovációs erő, a digitális átalakulás helyzete, munkavállaló-barátság és a toborzási stratégiák. 85 alkalmazott, köztük három gyakornok részesül jelenleg a vállalat pozitív munkakörnyezetéből.
Idén tovább növelik a dolgozók számát, 5-10 új kollégát és két új gyakornokot vesznek fel, elsősorban a kereskedelmi és műszaki területen. Ipari és irodai ügyintézőket, technikusokat és rajzolókat keresünk. A sok továbbképzési lehetőség mellett különösen az informatikai ismeretek oktatására kerül sor, hogy mindig naprakészek legyünk. "Igyekszünk agresszívan előmozdítani a digitalizációt vállalatunkban" - mondja az ügyvezető igazgató. Ezt a témát nagyszerű lehetőségnek tekintik, hogy a jövőben is versenyképesek maradhassanak.

További hírek

Elegáns acél és üveg válaszfalelemek