Katalógus

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Hatékony szállítási képesség a modern raktári infrastruktúrának és a saját gépi megoldásoknak köszönhetően

Az alkatrészszállítás képessége fontos tényező vállalatunk sikerében. Modern raktári infrastruktúránknak és saját gépi megoldásainknak köszönhetően biztosítani tudjuk, hogy mindig megbízhatóan tudjuk ellátni ügyfeleinket.

A kilenc raktári emelőrendszer és a Mastholte telephelyen található korszerű magasraktár lehetővé teszi számunkra, hogy nagyszámú egyedi alkatrészt hatékonyan tároljunk és gyorsan visszaszerezzünk.

És ez még jobb lesz: az új magasraktár a KRAFT terméke, amelyet mi terveztünk és valósítottunk meg. Ezért csak logikus, hogy a raktárban is a KRAFT VPS100 csomagológépünket használjuk. Ez a gép lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott és fenntartható csomagolást készítsünk, amely nemcsak a környezetet védi, hanem biztosítja, hogy termékeink biztonságosan és sértetlenül érkezzenek meg ügyfeleinkhez.

Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy megbízhatóan és rugalmasan lássuk el ügyfeleinket. Az érdeklődő ügyfelek bármikor megtekinthetik ezeket a fantasztikus újításokat.