Katalógus

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Vízsugaras vágórendszer a Perndorfer Maschinenbau-tól

A Perndorfer Maschinenbau a megfelelő partner, ha modern vízsugaras vágórendszerre és egyedi gépre van szükség. Vállalatunk 1985-ös alapítása óta munkánkat a magas termékminőségre és a vevői elégedettségre való törekvés jellemzi. Az első vízsugaras vágórendszerünket 1991-ben fejlesztettük ki, és azóta folyamatosan korszerűsítettük és bővítettük a választékot. A tiszta vizes vágási változat lágyabb anyagok, például hab és bőr vágására alkalmas. Az abrazív vízsugaras vágás a megfelelő technológia az olyan keményebb anyagokhoz, mint a kerámia vagy a fém.
Vásárolja meg a megfelelő vízsugaras vágórendszert

Hogy melyik vízsugaras vágórendszer a legmegfelelőbb az Ön céljaira, az nemcsak az anyagtípustól, hanem a szükséges vágási teljesítménytől és egyéb szempontoktól is függ. A vízsugaras vágás kategóriájában hat termékcsoportot különböztetünk meg: WSS RW - tiszta víz / tiszta víz, csőmegmunkáló gépek (WSS Tube), portálos kivitelű rendszerek (WSS Portal), konzolos kivitelű berendezések (WSS Cantilever), síkágyas csőrendszerek (WSS Combi) és WSS speciális gépek egyedi vevői igényekhez. A személyre szabott vízsugaras vágórendszer kiválasztásakor hozzáértő és érthető tanácsadásra számíthat tőlünk.
Minden a vízsugaras vágórendszerekről

A vízsugaras vágórendszer megvásárlása a legfontosabb előfeltétele az anyagok igény szerinti méretre vágásának. Szükség esetén perifériás eszközök teszik teljessé a modern vágórendszert. A Perndorfer WSS perifériák választéka a szivattyúktól és a vízkezeléstől a koptatószállítókig terjed. Semmi kétség - csak egy funkcionális és felhasználóbarát vezérlőrendszer teszi lehetővé a kiválasztott vízvágó rendszer optimális kihasználását. Ezért vásárolhat tőlünk olyan vízvágó rendszert, amely kiváló minőségű gépvezérlő szoftverrel van felszerelve.

Vásároljon vízvágó rendszert és élvezze az udvarias kiszolgálást

Tapasztalt szakemberekre és kiváló szolgáltatásra van szükség, éppen azért, mert egy vízvágó rendszer vásárlásakor sok mindent figyelembe kell venni. Ott állunk rendelkezésére, ha tanácsra van szüksége a termékekkel vagy az átfogó megoldási koncepciókkal kapcsolatban. Megfelelő műszaki és gépészeti oktatást kínálunk, hogy Ön és munkatársai megismerjék a kiválasztott vízsugaras vágórendszert.
Szeretne szakértőtől személyre szabott vízsugaras vágórendszert vásárolni? Várjuk hívását telefonon vagy e-mailben, hogy projektjét átvehessük.

További hírek

Várjuk, hogy meglátogasson minket a 26. Nemzetközi Technológiai Vásáron a lemezmegmunkáláshoz (Ha...

A Perndorfer Maschinenbau "retrofit"-re alakítja át a régi üzemeket és gépeket.

Új techno...