Katalógus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - A gömbcsapágyak és rúdvégek specialistája

A WSW 1982-es alapítása óta folyamatosan fejlődünk. Ma a vállalat Európa egyik legnagyobb gömbcsapágyakra, rúdvégekre, speciális csapágyakra és speciális alkatrészekre szakosodott beszállítója. 40 éves tapasztalatunknak és átfogó szaktudásunknak köszönhetően tudjuk, mi mozgatja meg ügyfeleinket. Ezért egyesítjük erősségeinket, és a teljes értékláncban egy kézből kínálunk kész megoldásokat - az alkalmazások széles körére szabottan, a legmagasabb minőségben és tisztességes áron. Emellett az elmúlt években folyamatosan bővítettük rendszerüzletágunkat, így a WSW komplett szerelvények és testreszabott termékek szállítójává vált a legkülönbözőbb iparágak gyártói számára.

Legyen szó akár a gépgyártás, az autóipar vagy az energiatermelés megoldásairól - filozófiánk mindig ez:


Hatékony. Biztonságos. Gazdaságos

E mottóhoz hűen a WSW kizárólag kiváló minőségű termékeket gyárt és értékesít elfogadható áron. A minőségi szabványaink a védjegyünk, és szilárdan rögzítve vannak a vállalatban. Ezt tükrözi többek között a DIN 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszerünk. Akár hazai, akár nemzetközi gyártóüzemekben - a WSW számára gyártott termékek a mi rajzaink, specifikációink szerint és folyamatos ellenőrzésünk alatt készülnek. Emellett a beszállítókat szigorú kritériumok alapján választjuk ki és rendszeresen auditáljuk.

Különösen az egyre fokozódó verseny és az ezzel járó árerózió idején az ár egy bizonyos ponton befolyásolja a termék minőségét. A WSW azonban továbbra is a lehető legnagyobb figyelmet fordítja a minőségre, hogy ügyfeleink és termékeink számára a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálja - erre mindig is számíthattunk. Ezért használják már régóta megoldásainkat a legkülönbözőbb iparágak ismert eredeti berendezésgyártói, mert értékelik szolgáltatásainkat, megoldásaink egyenletes minőségét és az optimális ár-érték arányt.