Katalógus

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Nagymértékben autonóm kombinált fúrás, marás és fűrészelés kis és közepes méretű acélgyártáshoz

Bemutatjuk a Voortman V623-at, egy csúcsminőségű fúró-, maró- és fűrészgépet, amelyet folyamatos, személyzet nélküli üzemre terveztek.

A V623 a profilok igen széles skáláját képes feldolgozni és hatékonyan előállítani egy logikus kimeneti sorrenddel, amely maximalizálja a keresztszállítások kihasználását. Ami a V623-at megkülönbözteti a többitől, az az innovatív megfogó kocsi.
Ez a funkció gyakorlatilag minden befogási korlátozást kiküszöböl, és szinte bármilyen profil automatikus betöltését lehetővé teszi, anélkül, hogy a kezelő beavatkozására vagy akár extra, felhegesztett ideiglenes megfogó rögzítőkre lenne szükség. A fejlett VACAM vezérlőszoftverünkkel felszerelve a V623 segít a gépkezelőnek a maximális hatékonyság elérésében. A szoftver teljes rálátást biztosít az összes pufferre a betáplálás, a kiszállítás és a rövid termék eltávolítása során, lehetővé téve a teljes folyamat zökkenőmentes irányítását.


Hatékony szerszámátadás

A központi szerszámcserélő akár 42 szerszámot is befogad, ami zökkenőmentes szerszámcserét tesz lehetővé a három fúróegység számára, és hatékony működést biztosít. Az új szerszámok hozzáadása egyszerű. A szerszámváltó a pneumatikus szerszámkezeléssel kombinálva lehetővé teszi a megszakítás nélküli termelést minimális felügyelet mellett.
Egyszerűsíti a szerszámok szállítását a váltóból a fúróorsó szerszámkezelőjébe és a tengelyek között az automatikus váltás érdekében, növelve a rendszer hatékonyságát a hosszabb, személyzet nélküli gyártás érdekében.

ÚJ Innovatív megfogó

A V623 lehetővé teszi szinte bármilyen profil gyártását 300 x 300 mm-es méretig páratlan hatékonysággal. Innovatív megfogó kocsija korlátlan profilbefogást biztosít, és lehetővé teszi az automatikus betöltést kezelői beavatkozás nélkül. A megfogó pofa kívülről rögzíti az anyagot, a szorítóerőt pedig egy hidraulikus henger szabályozza az érzékeny profilok védelme érdekében. Egy érzékelő pneumatikusan érzékeli az anyagot, és lehetővé teszi, hogy a megfogó kocsi 60 m/perc sebességgel közelítse meg a profilokat a gyors és zökkenőmentes gyártási folyamat érdekében.

További hírek

A Voortman Fabricator, egy igazán úttörő innováció, amely az ac&...