Katalógus

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

Az "I. Portugál nyelvű országok kulturális és üzleti találkozója" 2024. július 8. és 13. között kerül megrendezésre Brazíliában.

A portugál nyelvű országok közösségének (CPLP) intézményi támogatásával a rendezvényt a Fiatal Exportőrök Intézete (IJE) támogatja, amely az EEN Brasil konzorcium tagja - az Enterprise Europe Network (EEN) brazil magja, amelyet a Brazil Tudományos és Technológiai Információs Intézet (Ibict) vezet.


A találkozón a Portugál Szomszédos Országok Közösségének (CPLP) kilenc tagállamának képviselői vesznek részt, és "célja a közösség tagjai közötti kulturális és gazdasági együttműködés erősítése" - közölte az Ibict.


A programban előadások, kerekasztal-beszélgetések, műhelymunkák, kormányzati napirendek és üzleti fordulók szerepelnek.

A megnyitó ünnepségre július 8-án kerül sor a Nemzeti Múzeum előadótermében, és "egy helyen fogja össze az összes kormányzati és üzleti intézményt. A rendezvény 12.07-én a brazíliai technológiai parkban - BIOTIC - külföldi cégek jelenlétében vásár és vásár lesz" - mondja Ibict, bejelentve, hogy lesznek "üzleti fordulók és a "BIOTIC" rendezvény." lesznek "üzleti fordulók és a "The Match" rendezvény, a CPLP brazíliai nagykövetségekhez tartozó diplomáciai képviseletek üzleti modelljeinek bemutató találkozója, amely szűk körben kerül megrendezésre".