Katalógus

HME - Technologies GmbH

Vissza a listához

HME - Technologies GmbH gyártó Nano vas-oxid por (HE-O-011, 1309-37-1) terméke

Kérdés a termékről  

Specifikációk:

  • APS(nm): 50*200
  • Tisztaság (%): >99,99
  • Fajlagos felület (m2/g): 145-245
  • Térfogatsűrűség (g/cm3): 1.4-3.8
  • Sűrűség(g/cm3): 4.2
  • Kristályforma: lemezes
  • Szín: vörös

Megjegyzés: a nano részecskék felhasználói igényei szerint különböző méretű termékeket tudunk biztosítani.

Az a-Fe2O3 nanoszerkezete a gázérzékelő, a katalízis, a mágneses rögzítés és az orvosbiológiai területeken széleskörű alkalmazási kilátásokkal rendelkezik. Mivel egy a-Fe2O3 nanométeres anyagtulajdonságok és szerkezeti forma miatt, ezért közvetlenül kapcsolódik ahhoz, hogy hogyan lehet a-Fe2O3 termék morfológiai szerkezetét szabályozhatóvá tenni, mindig az emberek középpontjában áll. Jelenleg sok tudós, hogy span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, mint például a nátrium-olajsav és morfológia, hidrotermikus segítségével szerzett egy sor orsó, mint például Gömb, kocka, bár, öv és lineáris a-Fe2O3 nanoanyagok, Mivel a fenti módszer a termék szerkezetét, és a sűrű válaszként bevezetni a rendszer különböző szerves felületaktív anyag, ami a végső termék alkalmazások és mosás kényelmetlenséget. A közelmúltban cégünk elfogad egy speciális ellenőrzési módszert a nagyszabású szabályozható, mint például a porózus pehely a-Fe2O3 nanoanyagok, mert a nagy fajlagos felületi aktivitás központ, mint katalizátor, biztosítja a szükséges feltételeket a magas szelektivitás és a katalizátorok nagy reaktivitás. Amikor a-Fe2O3 elérte után nanométer, mint egy szilárd hajtóanyag égés katalizátor az általános hajtóanyag égési sebesség és javítja az égési sebességet, ez 1 ~ 10-szer gyártásához nagy rakéták és rakéták.

Felhasználás:

Ez széles körben használható pigmentációra az építőipari mesterséges márványban és színes cementben. A pigment vízfesték, festék szín, festék, és gumi, műanyag szín, is használható mágneses anyagiparban.

Tárolási feltételek:

Ez a termék kell tárolni a száraz, hűvös és tömítés a környezet, nem lehet kitéve a levegő, továbbá el kell kerülni a nagy nyomás, szerint a szokásos áruszállítás

Kérdés a termékről