Katalógus

HME - Technologies GmbH

Vissza a listához

HME - Technologies GmbH gyártó Nano arany por (7440-57-5) terméke

Kérdés a termékről  

Specifikációk:

  • APS(nm): 15
  • Tisztaság (%): >99
  • Javaslat Alkalmazási adagolás (ppm): 1-5 ppm koncentrációjú vízalapú oldószerekben hígítva
  • Szín: eperfa

Tulajdonságok:

Az arany nanorészecskék oldatát 15nm-es vagy még kisebb arany nanorészecskék vízoldatba történő diszpergálásával állítják elő. A készítmény a végén egyenletes, semleges, stabil színű oldatot kapunk. Az arany nanorészecskék oldata halvány vörösnek tűnik, nem aranybarnának. Az arany nanorészecskék oldata más anyag hozzáadásával sűrített állapotban azúrnak tűnik. Az oldat az ember számára ehető és bőrrel való érintkezés esetén teljesen biztonságos. Az ezüst nanorészecskékhez hasonlóan az Au nanorészecskék is ellenállnak az antibiotikumoknak.

Alkalmazások:

Az Au nanorészecskék a kozmetikai termékhez hozzáadva fehérítő, öregedésgátló és bőrpuhító szerepet játszanak; vagy mint élelmiszer-színezékek szervezetek; genetikai azonosítás; környezeti tisztítószerek finomítására szolgáló termékek; Élelmiszerekben, kozmetikumokban tartósítószerként használt; Antibakteriális, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő gyógyszerek és orvosi berendezések, egészségügyi felszerelések, szépségápolási berendezések gyártásához alkalmazott. Élő napi árucikk, például élelmiszer, italok, nano-arany szappan, fogkefék, mindenféle szépségmaszk stb...

Tárolási feltételek:

A nanorészecskék vizes diszperzióját el kell kerülni a napfénytől.
A termék kutatási és fejlesztési célokra szolgál, és a felhasználónak szakmai személynek kell lennie (Ennek a személynek tudnia kell, hogyan kell használni ezt a terméket.)
A nanorészecske-diszperziók nanorészecskék vízben lévő szuszpenziói. Ezek a diszperziók önmagukban vagy megfelelő (kompatibilis) oldószerekkel hígítva használhatók. A diszperziókban lévő nanorészecskék tároláskor néha leülepedhetnek, ebben az esetben felhasználás előtt össze kell keverni (felrázni) őket.

Kérdés a termékről