Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Drótkötél izolátorok terméke

Kérdés a termékről  

Nagy teljesítményű rezgésszabályozó termékek

Ha nagy teljesítményű drótkötél szigetelőket és kompakt drótkötél szigetelőket keres, az ITT Enidine Inc. az Ön kompetens partnere. A drótkötélszigetelők rozsdamentes acél drótkötelekből, a rögzítő rudak pedig alumíniumból készülnek, amelyek hatékony rezgéscsillapítást biztosítanak. Korrózióállóságuknak köszönhetően stabilak és jól teljesítenek az alkalmazások és környezeti feltételek széles skáláján. Az izolátorokat nem befolyásolja az olaj, a vegyi anyagok, a csiszolóanyagok, az ózon és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok.

A kompakt drótkötél-izolátor kisebb, mint a hagyományos kivitel, és kis helyen elnyeli a lökéseket és rezgéseket. Az egypontos rögzítés rugalmasságot biztosít a meglévő termékekkel való integráláshoz.

A spirálszigetelő termékek többféle szerelési lehetőséggel, krimpelési mintával és méretvariációval segítenek az ipari, katonai és kereskedelmi alkalmazások minden követelményének teljesítésében. Az ITT Enidine Inc. minőségi kötelezettséget vállalt magára, és minden termék megfelel a DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 és MIL-E-5400 szabványoknak.

Mind a kompakt drótkötélszigetelők, mind a drótkötélszigetelők olyan konyhai alkatrészekben használhatók, ahol a motorok és ventilátorok rezgéseket adnak át a szomszédos alkatrészeknek. A rezgések és a hőtágulás szabályozására is használhatók.

Kérdés a termékről  

További termékek a Drótkötélrugók termékkategóriában

Drótkötélrugók

Lengéscsillapítás kis méretben

Használja az ITT Enidine Inc. kompakt drótkötélszigetelőit a lehető legjobb rezgéscsillapítás érdekében. A kompakt kialakítás kisebb, mint a...