Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Rezgéscsillapítók gépekhez (Visco-Elastic Support (VES)) terméke

Kérdés a termékről  

A szerkezetek védelme

A megújuló energia egyik leghatékonyabb formája a vízenergia. Egy tipikus vízerőmű vízenergia-generátorok segítségével termel villamos energiát. Idővel a hidraulikus gépek és generátorok periodikus és sztochasztikus erőhatásai által gerjesztett nagyfrekvenciás rezgések miatt gyakran jelentkeznek problémák ezekkel a generátorokkal kapcsolatban. A rezgés általában a generátor rotorja feletti vezetőcsapágynál a legsúlyosabb, és jelentős károkat okoz a generátorban és a környező szerkezetben.

Az ITT Enidine kifejlesztette a Visco-Elastic-Support (VES) termékek új termékcsaládját, amely a rotorcsapágyrendszer dinamikus teljesítményének javítását és a csapágytartó szerkezetre ható termikus erő csökkentését szolgálja.

A VES működési elve az, hogy a rotorcsapágyrendszer számára nagy dinamikus merevséget biztosít kiegészítő csillapítással, miközben a statikus merevséget alacsonyan tartja a hőmozgás érdekében.

Ez csökkenti a generátor dinamikus válaszát és megakadályozza a túlzott termikus erők átadását a megfelelő szerkezetekre, így meghosszabbítja a generátor és a szerkezet élettartamát, és növeli az erőmű kimenő teljesítményét.

  • Az ITT Enidine az Ön pontos igényeihez igazítja a modelleket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük alkalmazási követelményeit.

Kérdés a termékről