Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Hidraulikus lengéscsillapítók (HD/HDN Series) terméke

Kérdés a termékről  

HD/HDN sorozatú nagy teherbírású lengéscsillapító

Nagy berendezések lassítása
Az Enidine HD/HDN Heavy Duty Shock Absorber sorozat megvédi a berendezéseket a súlyos ütésektől olyan alkalmazásokban, mint az automatizált raktározási és kitárolási rendszerek és a híddaruk. Különböző lökethosszúságokkal és csillapítási jellemzőkkel kínálják őket a berendezések élettartamának növelése és a legszigorúbb lassítási követelmények teljesítése érdekében.

A speciális kompakt kialakításnak köszönhetően ezek a lengéscsillapítók lehetővé teszik a nagy energiák sima és biztonságos lassítását, akár 903,879 Nm/ciklus értékig. Ezek a modellek mechanikus rugóvisszatérítés helyett belső, levegővel töltött hólyagakkumulátorral rendelkeznek, így összességében rövidebbek és könnyebbek. A horganyzott külső alkatrészek fokozott felületvédelmet biztosítanak. Az erősen korrozív környezetben történő alkalmazásokhoz speciális dugattyúrúd-anyagot és speciális epoxi festést kínálunk. Minden Enidine nagy teherbírású hidraulikus lengéscsillapító megfelel az OSHA, az AISE, a CMAA és más biztonsági előírásoknak, mint például a DIN és a FEM.

Kérdés a termékről  

További termékek a Hidraulikus lengéscsillapítók termékkategóriában

Nem állítható hidraulikus lengéscsillapítók

Az Enidine PXR sorozatú, kis furatú, nem állítható hidraulikus lengéscsillapítók az energiabeviteli feltételek széles skáláját képesek kezelni. A hamisíthatatlan ipari lengéscsillapítóknak ez az új...